Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg lehet tartani a súlyt az...

Meg lehet tartani a súlyt az utolsó 10-12 hétben?

Figyelt kérdés

27 hetes terhes vagyok és már 15 kilót híztam. Eddig minden rendben volt/van a babával és a leleteim (AFP, cukor), valamint a vérnyomásom is tökéletes, csak elkeserít ez a "növés".

A baba előtt komolyan diétáztam (mindig volt rajtam plusz), dohányoztam is, meg mozogtam intenzíven. Ezek elhagyása most fokozza a "hízékonyságomat".A védőnő szerint az utolsó három hónapban jó lenne már nem híznom. Meg lehet tartani a súlyt az utolsó 10-12 hétben? Van aki még csak ilyenkor kezd gyarapodni igazán!

2008. jan. 18. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszélj egy dietetikussal,és állítsatok össze egy teljes értékű étrendet,ami kalóriaszegényebb.

Azért ha még 3 kilót felszedsz,belefér,hiszen +18 kilóval még ügyesen meg lehet szülni.

Én is bagóztam baba előtt,de a mozgást baba után is megtartottam.Hosszú séták,könnyebb túrák.Szerintem ez neked is jó lenne.Meg talán a kismama tornát sem ártana megpróbálni.

2008. jan. 18. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
egyetértek az ellőtem szolóval sok séta és a terhes torna jót tesz és az étrendre is oda kell figyelni töbször egyél keveset ne jóllakásig hanem csak anyit hogy éppen ne legyél éhes talán az segit én igy eszem de másképp nem is birnák mindig éhes vagyok de nem kivánok semit ezért csak erőltetek egy egy kis kaját de töbször amugy kismami könyvekben is igy ajánlják próba szerencse vigyázz magadra :)
2008. jan. 18. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Hát pont az utolsó hónapokban gyarapszik legjobban a baba.A sújjodat éppen ezért lessz nehe´z tartani.Pláne ha vizesedni is fogsz mint én.A terhesség elött én is die´ta´ztam,keveset ettem.Most pedig mindent eszek amit megkívánok.Hát én hi´ztam 23kg-ot,de majd lemegy a szülés után.Van aki még ettöl is többet hízik.azért ha bírsz járj el sétálni,mozogj amennyi jólesik.e´n dolgoztam ege´sz a 35.hétig.A híza´s is egyén függö.

Vigyázz magatokra.

40.hetes kismama.

2008. jan. 18. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
A sógornőm 30 kg-t hízott a terhessége alatt. Ebből a baba 5 kg volt!
2008. jan. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!