Meg lehet tartani a súlyt az utolsó 10-12 hétben?
27 hetes terhes vagyok és már 15 kilót híztam. Eddig minden rendben volt/van a babával és a leleteim (AFP, cukor), valamint a vérnyomásom is tökéletes, csak elkeserít ez a "növés".
A baba előtt komolyan diétáztam (mindig volt rajtam plusz), dohányoztam is, meg mozogtam intenzíven. Ezek elhagyása most fokozza a "hízékonyságomat".A védőnő szerint az utolsó három hónapban jó lenne már nem híznom. Meg lehet tartani a súlyt az utolsó 10-12 hétben? Van aki még csak ilyenkor kezd gyarapodni igazán!
Szerintem beszélj egy dietetikussal,és állítsatok össze egy teljes értékű étrendet,ami kalóriaszegényebb.
Azért ha még 3 kilót felszedsz,belefér,hiszen +18 kilóval még ügyesen meg lehet szülni.
Én is bagóztam baba előtt,de a mozgást baba után is megtartottam.Hosszú séták,könnyebb túrák.Szerintem ez neked is jó lenne.Meg talán a kismama tornát sem ártana megpróbálni.
Szia.
Hát pont az utolsó hónapokban gyarapszik legjobban a baba.A sújjodat éppen ezért lessz nehe´z tartani.Pláne ha vizesedni is fogsz mint én.A terhesség elött én is die´ta´ztam,keveset ettem.Most pedig mindent eszek amit megkívánok.Hát én hi´ztam 23kg-ot,de majd lemegy a szülés után.Van aki még ettöl is többet hízik.azért ha bírsz járj el sétálni,mozogj amennyi jólesik.e´n dolgoztam ege´sz a 35.hétig.A híza´s is egyén függö.
Vigyázz magatokra.
40.hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!