Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most nézegettem végig a...

Most nézegettem végig a kérdéseket, két napra visszamenőleg. Mire jó ez? Kérlek benneteket csak priviben küldözgessetek ilyen szörnyűségeket!

Figyelt kérdés

El vagyok képedve....Mondjátok!!!??? Mire jó az ha abortusszal kapccsolatos videókat tesztek föl ide???? Ide ahol mindenki aggódik a picibabájáért...normális ez???

Ha egy mód van rá kérlek próbáljatok ne föltenni ilyen kérdéseket, vagy ha már igen, csak priviben küldözgessetek egymásnak ehez hasonló szörnyűségeket. Elképesztő...az első 10 másodperc után le tudtam volna fejelni a monitort....

Kérlek benneteket ne ilyesztgessük egymást. Örüljünk annak h babát várunk!!!

Remélem többen egyetértetek velem...bízom benne.

Egy 5 éves kislány,és egy 8hetes pocaklakó anyukája.

2009. jan. 22. 10:11
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Egy percre sem sértődtem meg, és nem is dühöngök...azt hiszem van minek örülnöm. Az 5 éves kislányom, és a pici a pocakomban a legnagyobb boldogságom.

Fura ez az internet...mégis honnan veszed h dühöngök? Ez csak szomorúság, és sajnálat azokkal szemben akik másképp gondolják.

Arra lennék kiváncsi h mi a búbánatért van ott az h privát email írása a kérdezőnek...stb...

Na ennek az abortuszos videónak céltudatosan oda kellett volna mennie.

Hagyjuk...sajnálom azokat akik kötekedtek velem ebben a témában...mert sajnos fogalmuk sincs arról mit is artam....na szép napot.

2009. jan. 22. 13:03
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

De hát miért kell azokat sajnálni akik nem értenek Veled egyet? Ők sajnálni való emberek csak azért mert más a véleményük?

És milyen fura, hogy Ők (mi), viszont sajnálnak, hogy emiatt így felhúztad magad. Mert a közben leírt írásaidból nem csak a szomorúság, hanem a düh is árad amiatt, mert valaki nincs a Te álláspontodon. Vagyis a többség felé.

Igen, örülj a kislányodnak és a pocaklakódnak én is örülök a két gyermekemnek és az én pocaklakómnak és mindenki más ezt is teszi.

És nem hiszem hogy kötekedni szeretett volna bárki is Veled. mert azt gondolom Te sem gondolod komolyan, hogy azért mert valaki más véleményen van Veled, azáltal kötekedik. Mert nem. Csupán más a véleménye és ez így jó. Mert mindannyian mások vagyunk, és az ellenkező véleménnyel, ha odafigyelsz és megérted, akkor azzal épülhet a saját személyiséged is. Mert ezáltal tudjuk magunkat megítélni.

2009. jan. 22. 13:49
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnálom, hogy Téged ez ennyire megbántott! Főleg az, hogy vannak, akik nem értenek egyet Veled... Ettől nem lesz kisebb vagy nagyobb, több vagy kevesebb senki! Mások vagyunk. Van, aki bár elkezdte nézni, de abbahagyta, van aki megtudja nézni, és van, aki meg sem nyitja. Attól függ, mit vallunk, és hogy mennyire tudjuk az értelmünket elválasztani az érzelmeinktől. Ebben nincs két ugyanolyan ember!

De ez az oldal tényleg erről szól. Bár az abortuszos alcímmel egyetértek.

Azt sosem szabad elfelejteni, hogy aki itt válaszol, azt 99%-ban a segítő szándék vezérli, nem az ártó! És ha tegnap valakinek megváltozott az élete, mert anya lesz/marad, akkor megérte!

Én személy szerint olvastam, de nem nyitottam meg a linkeket...

Most tombolnak a hormonok, anyaként világfelfogások alakulnak át, anyatigrisek jönnek elő Európában is :) DE mindez így jó!

A privátot tényleg alkalmazhatnánk többször, de mivel a válaszoló nem tudta, hogy mit linkel, és ezért utóbb bocsánatot is kért (amint rájött), nem hibáztatható!

Arra figyelhetünk, hogy ha valami ilyen "komoly" link, videó, stb, akkor küldjük priviben, de írjuk ki, hogy más is elkérhesse azt a privit, aki kíváncsi rá.

Addig azért nem fajulhat ez a téma, hogy aki segítő szándékkal belinkel valamit olyan oldalra, ahol ezt szabad, és aminek ez a CÉLJA, na, ez azért nem annyira IQ-függő, mint amilyennek itt némelyek beállították! Ne bántsunk meg senkit azért, mert segíteni akar!

Mindenkinek szép babavárást!

2009. jan. 22. 13:56
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is tettem fel az említett kérdéshez linket,mert a kérdező kérte és ezt nem a privát email címére szte volna.Én a képeket nézve végig a 13 hós kisfiamra gondoltam és arra,hogy milyen jó,hogy én soha nem jutottam oda,hogy az abortuszon kelljen gondolkodnom.OK,tényleg borzalmas képek ezek,de én a netem néztem már meg videót sima szülésről is (én császáros voltam) és számomra a gátmetszés legalább ennyire elborzasztó volt!Akkor az olyan videókat is be kell tiltatni?Mindkét dolog a mai élet része.
2009. jan. 22. 14:37
 35/35 anonim ***** válasza:
52%
Jaj de gyerekes vagy.Még jó hogy nem te mondod meg hogy milyen kérdéseket lehet feltenni.Mi a francnak nézel te abortuszos videókat?Te csak foglalkozzál a gyerekeddel és tedd össze a két kezed hogy nem vólt még abortuszod.És te csak ne sajnálj senkit,ha nehezen is de elleszünk a sajnálatod nélkül is.Ki nem állom az ilyen embereket akik azt hiszik hogy az ő véleménye a legjobb,aki meg nem osztja az meg hülye,hát micsoda dolog ez?Abba meg ne reménykedj hogy az oldal készítői akár válaszra is méltatnak.
2009. jan. 22. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!