Most nézegettem végig a kérdéseket, két napra visszamenőleg. Mire jó ez? Kérlek benneteket csak priviben küldözgessetek ilyen szörnyűségeket!
El vagyok képedve....Mondjátok!!!??? Mire jó az ha abortusszal kapccsolatos videókat tesztek föl ide???? Ide ahol mindenki aggódik a picibabájáért...normális ez???
Ha egy mód van rá kérlek próbáljatok ne föltenni ilyen kérdéseket, vagy ha már igen, csak priviben küldözgessetek egymásnak ehez hasonló szörnyűségeket. Elképesztő...az első 10 másodperc után le tudtam volna fejelni a monitort....
Kérlek benneteket ne ilyesztgessük egymást. Örüljünk annak h babát várunk!!!
Remélem többen egyetértetek velem...bízom benne.
Egy 5 éves kislány,és egy 8hetes pocaklakó anyukája.
Most komolyan ilyen hülyeségen felhúzod magad?
Ez csak egy oldal és kész!
Nem kell ennyire beleélni magadat!!!
Ne húzd már fel magad!
Ez egy közösségi oldal,ahol vannak művelt emberek megfelelő IQ-val és értik h miért írtad ki ezt a kérdést.
Valamint vannak tanulatlan,iskolázatlan emberek akik még a kérdést sem tudjákértelmezni és ezáltal olyanokat írnak h az ember esze megáll!
Ne foglalkozz senkivel,ha számodra nem adtak értékelhető választ- a kérdésedre- lépj ezen túl és ennyi!
Feleslegesen ne árts se magadnak se a bébinek az idegeskedéssel.
Boldog babavárást!
Hónapok óta minden nap többször is jövök és válaszolok azokra a kérdésekre, ahol úgy érzem segíteni tudok, tapasztalatot átadni. Együtt örülök a pozitív teszteknek az újdonsült kismamákkal, aggódom azokkal együtt akiknek gondjuk van.
DE! Soha nem nyitok ki olyan kérdést, amiben úgysem tudok segíteni, ami nem érdekel. A kérésed akkor lenne jogos, ha az oldal megjelenésekor már eleve nyitva lenne minden kérdés és önkéntelenül "belelátnál". De ez nem így van, így Te döntöd el, hogy kinyitod vagy sem.
Hiszek benne, hogy vannak nők akiknek ennek a videónak a megnézése megváltoztatja a véleményét és nem megy el abortuszra.
A szerkesztőnek viszont jogosan ajánlhatod, hogy a "Gyerekvállalás, nevelés" címszó alatt legyen egy abortusz alcím.
De amíg ez nem valósul meg, addig fogadd el, hogy az abortuszosok is kérhetnek segítséget, tanácsot és vannak olyan emberek, akik segítő szándékkal, bízva benne, hogy ettől meggondolja magát a kérdező, belinkelik a videót. Amit persze megint az nyit meg, akit érdekel.
Mert egy ilyen kérdésnél várható, hogy a belinkelt videó ilyen képsorokat mutat be (bár én nem néztem meg). De ha ezt nem sejtetted, akkor azonnal be is lehet zárni, azzal a kis piros ikszel a jobb felső sarokban.
A vélemények és a hasznosságot mérő % mutató is azt igazolja, hogy az emberek nagy része szerint feltehető a kérdés és a link is. A megnézése a mi döntésünk. Ezt el kellene fogadni és nem megsértődni és dühöngeni.
Ajánlom, hogy tedd azt amit én: ha érint, érdekel a kérdés megnyitod, ha nem, továbbmész.
Hát én akkor nem nyitottam meg de erre a kérdésre megnéztem! Rögtön a pocakomra tettem a kezem és simogattam a lányom aki erre mocorog. Könnybe lábad a szemem. Nem gondoltam erre hogy ezt fogom látni igazán bele sem gondoltam hogy ilyen kifejlett a baba abortusznál! Borzasztó! Szegények! Én soha nem voltam abortuszon és nem is fogok menni! 14 éves korom óta védekeztem, és tudatosan vállaljuk a mi picinket.
32 hetes kismama
Kérdezed, hogy mire jó ez?
Először is mi nem tehetünk róla, hogy nincs abortusz alcím, ahol lehetnének az ilyen kérdések.Sajnálom, hogy ennyire felzaklatott.De tudjátok mit, igenis jó lenne mindenkivel megnézetni ezeket a videókat, aki abortuszra készül és nem akarja megtartani a gyerekét.Ha elveteti mindenképpen rossz döntést hoz.Ha beteg lenne, akkor azzal csak megmented, mert szerintem senki nem akarja a beteg gyerekét szenvedni látni egy életen keresztül...
Az pedig, hoogy valaki megszüli és eldobja magátol...Az olyan meg nem ember.De ezekkel a videokkal nagyon sok egészséges baba születhet, mert nem vetetik el...Vannak olyan tényezők amikor nincs más lehetőség.De ezt ugy is egy életen át hordozod magaddal.Annak akinek nem beteg a babája súlyosan és fel is tudná nevelni, azoknak elrettento lehet.
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!