Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most nézegettem végig a...

Most nézegettem végig a kérdéseket, két napra visszamenőleg. Mire jó ez? Kérlek benneteket csak priviben küldözgessetek ilyen szörnyűségeket!

Figyelt kérdés

El vagyok képedve....Mondjátok!!!??? Mire jó az ha abortusszal kapccsolatos videókat tesztek föl ide???? Ide ahol mindenki aggódik a picibabájáért...normális ez???

Ha egy mód van rá kérlek próbáljatok ne föltenni ilyen kérdéseket, vagy ha már igen, csak priviben küldözgessetek egymásnak ehez hasonló szörnyűségeket. Elképesztő...az első 10 másodperc után le tudtam volna fejelni a monitort....

Kérlek benneteket ne ilyesztgessük egymást. Örüljünk annak h babát várunk!!!

Remélem többen egyetértetek velem...bízom benne.

Egy 5 éves kislány,és egy 8hetes pocaklakó anyukája.

2009. jan. 22. 10:11
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
bebbeteket=benneteket....(sorry)
2009. jan. 22. 10:11
 2/35 anonim ***** válasza:
95%
Ne haragudj de Te döntöd el, hogy megnyitod-e ezeket a linkeket vagy nem. Itt bárki kérdezhet bármit, és ha Ő valamilyen oknál fogva erre kiváncsi,( magánügye, senki felett ne itélkezzünk ,ert nem tudjuk mi az Ő oka) felteheti itt a kérdését. Nem mindenki szereti megjeleníteni a privát email címét.
2009. jan. 22. 10:19
 3/35 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Egyetértek a véleményeddel! Én elbőgtem magam! Így is mindíg aggódnak a kismamik, hátmég ha ilyeneket végignéznek! Egyszerűen borzasztó! Én teljesen kiakadtam!!!
2009. jan. 22. 10:19
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
10.19 vok. Én nem akartam ezeket megnézni, nem is nyitottam ki őket. Miért kellett megnéznetek ha nem vagytok érdekeltek a kérdésben? itt meg megtiltjátok hogy más ne kérdezzen ilyet, vagy ne segítsenek mások? Hogy van ez?
2009. jan. 22. 10:22
 5/35 A kérdező kommentje:

első válaszolónak!

Lehet h a saját privát ügye, de ugye akkor ne egy közösségi oldalon kérje megjeleníteni a képeket, videókat. Igaz h megnyitottam de azt hittem, csak szövegesen egy doki beszél majd róla...és nem ilyen iszonyatos dolgokat jelenítenek meg. Azt az illetőt perelném be aki egyártalán föltesz ilyesmit az internetre. Ez nem normális dolog. Ez épp olyan amikor egy balesetet körülállnak az emberek és nézik...szörnyülködnek a húscafatok, és leszakadt karok-fejek láttán...sajnálom h ilyen világban élünk.

Én csak kérni zszeretném azokat akik ilyesmire kíváncsiak, csak PRIVIBEN!!!! és vállalja föl az email címét. Ez a legkevesebb amit tehet.

Nem kötekedek, csak a többiek érdekében kérem...itt ezen az oldalon segítsünk egymásnak, és ne ilyesztgessük egymást!

Köszönöm!!!!

2009. jan. 22. 10:25
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál, hogy elrettentő példaként is föltehetik? Lehet hogy sok nő döntését változtatta meg ez a videó, hogy ne vetesse el a gyermekét. Sokan nem is tudják, miveljár, hogy működik egy abortusz.
2009. jan. 22. 10:28
 7/35 A kérdező kommentje:
És nem néztem végig....kb 20 másodpercet néztem belőle....Ezeket nem lehet végignézni
2009. jan. 22. 10:28
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
A honlap is erről szól. "" amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted"
2009. jan. 22. 10:30
 9/35 A kérdező kommentje:

Elrettentés példájaként tették föl...ezt nem is kérdőjeleztem meg...de akkor is. Itt ezen az oldalon csak 1-2 ember van aki az abortuisz iránt érdeklődik. A legtöbben ki akarjuk hordani a babánkat. És eszünkbe se jut az abortusz.

Rettentsük el őket priviben...oké????

2009. jan. 22. 10:30
 10/35 anonim ***** válasza:
89%
Ne nyisd ki legközelebb, de másokat ne utasíts arra, hogy mit csináljanak. Ne korlátozzál senkit légyszíves, ha neked nem tetszik valami.
2009. jan. 22. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!