Pozitiv lett két tesztem is. Akkor ez már terhességet jelent? Mire figyeljek innentől kezdve?
Figyelt kérdés
Járt már úgy valaki hogy pozi teszt ellenére nem volt terhes?
Én ma vagyok 4 hetes 4 napos. Orvoshoz 6.-héten megyek.
Szerintetek hihetek a tesztnek? Olyan hihetetlen számomra.
2010. dec. 16. 10:22
1/11 anonim 

válasza:

Nem 100%, de valószínű hogy terhes vagy.
Mostantól nem szabad cigizni, alkoholt inni(gondolom ez eggyértelmű)
Vigyázz magadra, és boldog babavárást!
36+5hetes km
2/11 anonim 

válasza:

Hihetsz. Gratulálok!
HA egészséges vagy, meg a Pici is odabent, akkor nagy extremitásokra nem kell figyelni. Egyél sokszor keveset, persze ne erőlted meg Magad semmilyen szinten.. Vigyázz Magatokra!!! Szép karácsonyod lesz.. :-)
3/11 anonim 

válasza:

hátha voltál dokinál és ő megerősitette akkor miért kételkedsz??
Akkor nem lesz semmi baj ha vigyázol magatokra,és nem idegeskedsz!!
Gratulálok szép babavárást!!
21/N
4/11 anonim 

válasza:

Még nem volt. A 6. héten megy.De attól még örülünk!!!
5/11 A kérdező kommentje:
Még nem voltam orvosnál. Nem iszom, nem cigizek, de ez egyértelmű:) Azért kételkedem, mert hihetetlen hogy elsőre sikerült, és a negativ teszt az csalhat, de nem tudom hogy pozi tesztnél ez fordulhat-e elő. A nemvárt napján teszteltem halványat, rá két napra már erős pozi volt. Köszi nektek :):)
2010. dec. 16. 10:31
6/11 anonim 

válasza:

Ne egyél nyers húsokat,lágy tojást,tükör tojást,penészes sajtokat.én már ilyenkor szedtem a terhesvitamint,mindegy,h melyiket.én a femibiont szedem,nincs semmi mellékhatás.(femibion 800 13.hétig,utána femibion 400 végig)ne emelj nehezet,pihenj sokat,ha van rá lehetőséged!hirtelen ennyi jutott eszembe!Boldog babavárást!!!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. dec. 16. 11:42
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :):)
2010. dec. 16. 13:03
10/11 anonim 

válasza:

Grtulálok a kismamának!Nekünk is elsőre sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!