19-hetes kismama vagyok! Ti mindenből újat vesztek majd a babának? Sajnos én nem fogok tudni. Hogy álltok ezzel?
Hát...Lehet, hogy sokan lepontoznak majd, de én kifejezetten szeretném, ha kapnánk pár dolgot ismerősöktől, mert mindent megvenni nagyon húzós! Szóval én biztosan elfogadom - ha használható.
7 hetes kismami
én is sokmindent kaptam, turiban vettem tüneményes ruhákat (abszolút nem látszik hogy használtak), viszont minden alkalommal, amikor mentünk bevásárlásra, akkor odaszaladtam a babaosztályra, hátha van valami akciós. pár napja pl. auchanban vettem 700 ft-ért 5 db-os kombidresszeket.
ágyat is kaptunk- az használt, kádat karácsonyra -újonnan, babakocsit nagyszülőktől újonnan.
nem azt mondom hogy nem költöttem sokat,-csak mert nem tudtam megállni :) - de sajna van amiből 2 van, mert vettem is, meg aztán kaptunk is.
üdv, 38 hetes kismama
Nekünk sajnos nem volt kisbaba az ismerettségi körünkben, így nem kaptunk semmit. Ágyat (kombi), kiskádat, kádállványt újat vetttünk, hordozót, babakocsit bizományiban, az új ár feléért.
Miután végigjártam néhány jó nevű bébi áruházat, hogy 1-2 szép, különleges ruhát vegyek a kislányomnak, rájöttem, hogy ruhát csak turiból érdemes venni. Az én kislányomnak szinte csak turis ruhája van, és mindenki el van ájulva,hogy hol veszem ezeket a gyönyörű, egyedi darabokat. Ja és pl. 1 brendonos rugi árából leglább 4-5öt lehet venni (- Marks&Spencer, Next, stb. -) ami ezerszer jobb minőségű.
Úgyhogy sztm attól, hogy használt valami, nem jelenti azt, hogy rossz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!