Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak nekem tűnik úgy hogy sok...

Csak nekem tűnik úgy hogy sok kismama mindenből problémát csinál?

Figyelt kérdés

Itt most nem a komoly dolgokra gondolok, de vannak olyan kérdések, amik minden nap felmerülnek. Ilyenek: ehetek e ezt vagy azt, ihatok-e ilyen meg olyan italt, árt-e a babának a hajfestés....

Nem értem, hogy miért nem olvassák el a hasonló kérdéseket. Nagyon sok mindenre választ kapnának azokból.

Nem akarok senkit megbántani, de egy picit jobban kellene figyelni a már elhangzott kérdésekre.

2009. jan. 14. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

nekem volt hasonló kérdésem, úgy szedték le a fejem, hogy öröm volt nézni, mivel ezt is kérdeztük páran:) és hát akkor is...

Mondjuk én azt is megemlítettem, hogy pár kérdésre a válasz a babásmamás oldalakon is fent van, csak rá kéne keresni...

Jó válaszolvasást:)

2009. jan. 14. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy van olyan kérdés ami napi rendszerességgel szerepel. Szerintem is sokan nem olvasnak vissza. De van olyan is, aki csak azért teszi fel a hasonló kérdését, mert a szabályzat az, hogy nem tehet kérdést fel más kérdésénél. Ami szerintem hülyeség. Mert pont ezzel kerülhetnénk el, hogy ennyi hasonló kérdés legyen. És tényleg van annyi olyan kérdés, amit ha beír a google-be, azonnal választ kap, szakemberektől. Na de ha nem érdekel egy kérdés, mert már előtte is volt egy olyan, akkor átugrom. :)
2009. jan. 14. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a "Mikor alussza már át az éjszakát" kérdésektől kapok idegbajt. Mikor pár hetes, vagy hónapos még csak a pici, de már elvárnák sokan, hogy egész éjjel aludjon, és hogy ők is kialudják magukat. Ezektől a kérdésektől már falra mászom.

De észrevettem én is, hogy sok egyforma kérdés van. Van amikor válaszolok rá, de mikor nincs kedvem, inkább átugrom.

2009. jan. 14. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Általában én is átugrom, csak elég rossz, hogy több oldalt kell átböngészni.

Legfőképpen az zavar, hogy tényleg csak annyi lenne, hogy beírják a googleba és ott egyből egy csomó mindenre megkapnák a választ. Csak ez így könnyebb. :)

2009. jan. 14. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kedvük visszaolvasni, akkor is: nem véletlenül van a menüsor alatt egy üres mező mellette a Keress! gombbal.
2009. jan. 14. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Hat ez egy olyan oldal, ahol barki felteheti kerdeseit, es elofordul, hogy bar szerepelt mar ez a kerdes, de akor nem volt ra eleg jonak tuno valasz, igy termeszetes, hogy ujra felteszi a kerdezo, hatha tobb okos valaszt kap. Egyebkent engem meg az idegesit, hogy ezerszer teszik fel ezt a kerdest...miert nem olvastad el a hasonlo kerdeseket? Ez az oldal nem arra valo, hogy azt kerdezzuk meg rajta, hogy miert kerdezunk annyi egyformat annyiszor!
2009. jan. 15. 01:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát mindenkinek igaza van.

Szerintem van olyan is aki végigolvassa itt a válaszokat de nem kap megfelelő választ, vagy meg se nézi, de úgy van vele hogy ha frissen teszi fel lehet nagyobb válaszokat kap. Láttam már olyat hogy szinte ugyanaz volt a kérdés, de egy régebbinél alig volt válasz, az újnál meg tele volt. Mert pont jó időben írta és olyanok nézték ezt az oldalt akik érdekeltek a témában.

Persze néha idegesítő, de amikor benne vagyunk egy problémában, pláne kisbaba, akkor az nagyon nagy problámának tűnik számunkra. Aztán már utólag semmiség. Érdekes ez!! :)

Hát igen van sok olyan hogy nem keresi meg baba oldalakon, vagy googleba, vagy lehet megkereste csak kíváncsi az itt fent lévők tapasztalatára is. Vagy egyszerűen jó neki itt is feltenni a kérdést mert mikor választ kap úgy érzi nincs egyedül a problémájával, kérdésével és ez segít neki jobbnak, jobban érezni magát. Nemtudhatjuk kinek mit jelent ez a pár válasz, jó szó, tanács, tapasztalat.

De én amúgy nem szeretem ha vki beírja hogy keressen rá a google-ba. Ez is egy kicsit bunkóság. Ok írja ezt is, de írjon mellé személyes választ.

Én nagyon szeretem ezt az oldalt. Olvasni más dolgait, történeteit, tapasztalatait is, meg nagyon szeretem ha olyan kérdést tesz fel valaki ami tök alpárinak tűnik és lehet soha nem merném megkérdezni, de itt fel meri tenni valaki és mikor normális válaszok érkeznek rá akkor olyan jó látni hogy más is gondolkodik olyasmiről és nem én vagyok hibásan összerakva. Olyan embernek érzi magát tőle az ember!

Szóval türelem mindenkinek!!! :)

Én még azt nem szoktam szeretni mikor valóságos vita, enyhe kifejezés, veszekedés, vagdalózás alakul ki. Miért? Emberek? Ide tanácsot kérni jön az ember, nem azért hogy elítéljék, lehurrogják. Persze egy kettő biztos direkt csinálja a hülye kérdést, de úgy kell hozzáállni mindenkérdéshez mintha a világ legkomolyabb dolga lenne az a másik számára és ehhez mérten válaszolni. Elítélni meg szerintem nem szabad senkit semmiért. Nem vagyunk más helyébe, nem éltük más életét, nem tudunk a másikról semmit. Egy lényeg, a kérdésre adjuk meg a tőlünk telhető legjobb választ, tapasztalatot, hogy jó napot, percet okozzunk vele és hogy kérdést kapjon aktuális gondjára, bajára a kérdező.

Én úgy vettem észre hogy igaz nem szabadna csak a kérdésre válaszolni, de mégis sokan más válaszolóknak is válaszolnak (normálisan) vagy szinte inkább csak neki írnak, de szerintem ez nem baj. Néha úgy érzem hogy egész kis beszélgetőkörök alakulnak ki egy egy kérdés körül és ez olyna jó érzés mikor benne vagyok. Nem ismerek senkit, nem ismer senki mégis otthon vagyok, velük vagyok, értjük egymást, olyan szeretetteljes hangulat vesz körül. Ez nagyon jó. Igaz nem egy fórum ez, de sokkal jobb mint egy fórum. Ha ugyanez fórumba lenne nem lenne ilyen jó. Ilyen keretek között meg kissé átmehetünk fórumhoz hasonlóba is, de mégsem lesz fórum, hanem vmi sokkal különlegesebb. Örülök, hogy részt vehetek ebben az egészben!!! Köszönöm annak aki kitalálta! Mindenki nevében!

2009. ápr. 2. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Valami nagy adag boldogsághormont kaphattál! :) És ez tök jó, megmosolyogtam a válaszod, de nem rosszindulatból, hanem mert olyan pozitív vagy, hogy az már szinte ragályos! :)

Amúgy én is sokat járok ide, és szeretek is itt válaszolgatni, főleg amikor azt látom, hogy igenis segítettem a kérdezőnek! Van olyan, amikor szinte ugyan azt a választ leírom már nem is tudom hanyadjára, mert már a többedik ilyen kérdést tették fel. Viszont tudom, hogy ezzel segítek.

Volt nekem is olyan, amikor kicsit kiakadtam egy-egy kérdésen, de nem bunkón válaszoltam, mert azzal nem lehet valakit jobb belátásra bírni! Meg kell próbálni, normálisan hatni emberekre!

Nekem főleg olyan kérdéseim vannak, amikben mások véleményére vagyok kíváncsi, hogy pl ők jártak e már így. És van olyan, amit sokáig keresek a google-ban, de nem találok rá normális választ.

És mindig is lesznek túl aggódós kismamák és ez nem is csak az ő hibájuk. Annyi hülyeséggel tömik a kismamik fejét, hogy csoda, hogy mernek levegőt venni!

2009. ápr. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!