A Sejtbankba Pesten a Bolgárkerék úton a 12. heti kombinált teszt elvégzése ingyenes?
Figyelt kérdés
Tavaly nekünk ingyenes volt és azt szeretném tudni hogy most is az még? Ti mennyit fizettetek a kombinált tesztért?2010. dec. 15. 17:28
1/6 anonim válasza:
Nekünk már tavaly sem volt ingyenes... Nem is emlékszem, talán 25e volt.
Sajnos a honlapon sincs fent ennek az ára csak az uh-k ára. Tehát az összeget ne vedd 100 %-nak!
2/6 A kérdező kommentje:
nem értem....akkor az nem lehet h az integrált volt ?
A kombinálthoz csak az uh papír kellett és megcsinálták ingyen....
2010. dec. 15. 17:41
3/6 anonim válasza:
Nekünk volt mindkettő és mindkettőért fizettünk. Előtte 2 évvel csak az kombináltat csináltattuk, ahhoz tényleg elég volt az uh papír, de valami olyat mondott akkor a magán nőgyógyászom, hogy szerződése van a Bolgárkerék u-val és ezért ingyenes. A második babánál nem tudtam már hozzá járni, mert nyugdíjba ment, a következő választott orvosom nem is mondta, hogy mehetünk, ha akarunk, csak mi döntöttünk így.
4/6 anonim válasza:
nekem idén októberben ingyenes volt, a dokim szerint azért mert ő utalt be, de én nem tudom mi igaz ebből, a lényeg hogy nem fizettem érte
5/6 anonim válasza:
Csak néhány helyen ingyenes. A Bolgárkerék úton ha tavaly az volt, idén is az lesz, mert a szerződés, amit a sejtbankkal kötöttek hosszú távra szól:)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ingyenes...felhívtuk őket!!!
2010. dec. 15. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!