Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tervezitek, a baba...

Hogy tervezitek, a baba veletek lesz egy szobába, vagy külön? Véleményetek ebben a témában?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálunk velünk lesz a baba, külön kiságyban. Ennek az oka, h. csak 2 szobánk van, van a hálószobánk, és amolyan nappali féleségű szobánk, ahol szoktunk Tv-zni, gépezni, stb. Ezért neki nem lett volna olyan jó ott, ill. párom előző házasságából született 6 éves lánya is ott alszik, mikor nálunk van. Valami megoldáshoz kell később folyamodnunk, mert én sem szeretném,ha sokáig lenne velünk egyszobában a kisfiam, ráadásul tervezzük a következő közös gyereket.

37hkm

2010. dec. 15. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Ajanlom figyelmedbe ezt a cikket

[link]

2010. dec. 15. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk jelenleg 2 szoba használható a 4ből (elvileg tavaszig), ezért mi úgy oldottuk meg a dolgot, hogy a kisebb szobában lesz a bébi és a nagyban mi (ami eleve a hálószobánk).A kiságy már nem fért volna el a hálóban (eleve méretes darabot vettünk, ami ifjusági ággyá alakítható), így neki marad a kisszoba, de mégis egy légtérben leszünk mert a 2 szoba között nincs ajtó.

Így kb 5 méterre lesz tőlünk a bébi, de mégis külön.Kategorikusan tartjuk magunkat ahhoz, hogy a gyereknek a gyerekszobában a helye, mert nekünk is szükségünk van az intimitásra.Szeretnénk már a kezdetektől önálló alvásra szoktatni.

Később, ha birtokba vehetjük a másik két szobát, akkor valószínű, hogy költözni fog a kiscsaj, de csak azért mert abból a 2 szobából az egyik melegebb mint ez a mostani.De az is lehet, hogy marad, még nem tudjuk:)

37+6 hetes kismami

2010. dec. 15. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia, a fiam más 15 hónapos, a kórházból hazajöttünk és azóta külön szobája van, a mi hálónk melletti. Soha nem aludt velünk, nagyon jó alvó. 2 hónapig használtam légzésfigyelőt, aztán már azt sem. Minden zajra felébredek, pedig mindkét ajtó zárva van. Most 20 hetes terhes is vagyok, az új gyerkőc pedig szintén velünk egy emeleten, de egy 3. szobában (most nappali) lesz, így nem költi majd fel a nagyobbat és apát sem feleslegesen. Én pedig kijárok szoptatni, etetni, ahogy eddig is csináltam. Nekünk ez nagyon bevált, a fiam nagyon jó alvó, ügyesen elalszik egyedül is és csak akkor hív be, ha tényleg kellek.
2010. dec. 15. 20:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk velünk fog aludni. A nagy is velünk aludt 3 hónapos koráig, akkor költöztettük a saját kuckójába mindenféle probléma nélkül. Most is így lesz a kicsivel, de hogy mikor fog külön költözni, azt majd úgyis a helyzet adja. Ha jó alvó lesz, lehet még korábban.
2010. dec. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!