Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tervezitek, a baba...

Hogy tervezitek, a baba veletek lesz egy szobába, vagy külön? Véleményetek ebben a témában?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 15:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Akik egy szobában voltak,azok mikor költöztek külön a babájuktól?
2010. dec. 15. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:

A kiságy a hálószobában lesz hogy ne keltse fel éjjel a nagyot.

Kb. egy éves koráig.

A mostani nagynál is igy volt. Akkor sajnos kombi ágyat vettünk neki amit nem tudtunk beállitani a csepp nappaliba igy külön volt ágya de velünk is aludt sokat. Most ezt kiküszöböljük egy 60x120-as kis rácsos ággyal.

2010. dec. 15. 15:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt előre nem lehet megmondani, mindenki kitapasztalja úgyis, mi a legjobb megoldás. Bár mi berendeztük a babaszobát, de veszünk egy kiságyat a hálószobába is, biztos, ami biztos. Ráadásul a babaszoba egy emelttel lejebb van, mint a miénk, így biztos, hogy aggódnék. Szeretném, ha velünk lenne. Azt nem tudom meddig, majd kitapasztaljuk, ha kell, akkor akár 1 éves koráig, de lehet, hogy 1-2 hónap után már a szobájában alszik. Majd kiderül.
2010. dec. 15. 15:58
 4/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nekünk is nagy dilemma!! :) Első baba lesz, és van egy üres kisszoba, amihez tudunk nyitni egy ajtót a mi szobánk felé. - én így szeretném.

A párom viszont azt mondja, hogy az első időszakban legyen velünk a kisfiunk. Félek, hogy akkor soha többé nem tudnánk átszoktatni a másik szobába.

Én is várom a tapasztalatokat és a véleményeket :)

Üdv: 28 hetes km

2010. dec. 15. 16:04
 5/15 anonim ***** válasza:
16:04 vagyok. Bébiőrrel -szerintem - biztonságosan megoldható a külön szoba.
2010. dec. 15. 16:06
 6/15 anonim ***** válasza:
Mi is úgy tervezzük, hogy először bébiőrrel külön szoba. Én egyébként is elég éberalvó vagyok, minden kis zajra felkelek! Ha nem válik be, akkor jön át a szobánkba, de csak pár hónapos koráig.
2010. dec. 15. 16:15
 7/15 anonim ***** válasza:

A szobánkban lesz.Elég messze van a kisszoba és tudom,hogy nem tudnák nyugodt lenni ha nem látom.Azt,hogy mikor tudjuk a saját szobájába szoktatni,még nem tudom de biztos nem lesz könnyű.

35hkm

2010. dec. 15. 16:29
 8/15 anonim ***** válasza:

Nálunk velünk alszik majd. Ennek elsődleges oka, hogy csak egy szobánk van, de szerintem ha lenne külön babaszoba, eleinte akkor is a közelemben szeretném tudni.

Függönnyel választottuk le a kis sarkát, hogy a nappali fény ne zavarja. Mögötte van az ágya és egy kényelmes fotel annak, aki éppen foglalkozik vele és egy nagyon puha szőnyeg. Bébiőrt így nem kell használnunk. Remélem, hamar megszokja majd maga körül a motoszkálást és mi is, hogy ő is velünk van, bár attól félek kicsit, hogy ha sírós lesz, az apukája nem tudja magát kipihenni éjjelente, de reménykedek és már most noszogatom, hogy jó kislány legyen. :)

33 hetes km.

2010. dec. 15. 16:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan már 21 hónapos a fiam, de soha nem aludt velünk, még a mi szobánkban sem. Ehhez kezdetektől tartottuk magunkat a párommal, hogy legyen egy kis kuckónk nekünk is, ahol csak mi vagyunk, összebújhatunk, ha ahhoz van kedvünk. :) Ezt nem bántam meg egy cseppet sem. Mi bébiőrrel oldottuk meg, de én előbb felébredek a legkisebb nyekergésre is, mint ahogy a bébiőr bekapcsol.

Most tervezzük a kistesót, nála helyhiány miatt még nem tudom hogy lesz, de ha tehetnénk, biztosan külön lenne Ő is. Most az a legvalószínűbb, hogy a mi szobánkban lesz, külön ágyban, de amint lehet együtt lesz a két gyerkőc.

2010. dec. 15. 16:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Én aludtam 1 hónapig a babaszobában, aztán bébiőrrel "különváltunk". Érdekes, hogy ezután mindketten jobban aludtunk.
2010. dec. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!