Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet 34 hetes terhesen...

Hogyan lehet 34 hetes terhesen megállapítani, hogy könnyű lesz-e a szülés vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
sehogy
2010. dec. 14. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
sehogy
2010. dec. 14. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne :)
2010. dec. 14. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy mennyire lehet JÓL megállapítani, azt nem tudom. Nekem "szakértők" mondogatták a terhességem alatt, hogy túl keskeny a csípőm, majd nem fér ki rajta a baba, meg így nem is fogok tudni kitágulni eléggé. Ha olyan típus lennék, akkor jól beparáztam volna. Én inkább megkérdeztem a dokit, mi igaz ebből, azt mondta minden rendben velem, akkor derül ki a dolog, amikor szülök. Addig még ő sem tudja megmondani előre, hogy tudok majd tágulni, és irígyli azokat a rokonokat, akik már ennyivel a szülés előtt látják. Zárójelben megjegyzem, onnantól számítva, hogy 1 ujjnyira kitágultam, 3 óra múlva megszületett a kisfiam. Minden jót és jó egészséget Nektek! Üdv, 1 éves kisfiú anyukája
2010. dec. 14. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Tenni azonban tudsz a könnyű szülésért sok mozgással, és pozitív gondolkodással. Sok minden ugyanis fejben dől el.
2010. dec. 14. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2010. dec. 14. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy terhességnél, szülésnél előre nem lehet megmondani mi, hogy fog alakulni...

Nekem azt mondták, hogy mivel széles a csípőm, ezért könnyen fogok szülni. Aztán mégsem...császár lett belőle, úgyhogy felesleges is találgatni...

2010. dec. 14. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat.Csak kíváncsi voltam,mert nekem azt mondta valaki, hogy meg lehet állapítani és érdekelt, hogy igaz-e?!
2010. dec. 19. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!