Fiú vagy Lány? Milyen népi előrejelzéseket tudtok? És van-e akinek az ilyen köznyelven futó "jelek" be is jöttek vagy sem?
Figyelt kérdés
Üdvözlet Mindenkinek!
13. hétben lévő kismami :)
2009. jan. 21. 12:38
11/13 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem 3-rom lányom van és most várom a negyedik babát ő fiú lesz. A népi jóslásokból semmi sem jött be, de az ingás módszer (a pocak felé lógatott karikagyűrű) az igen:)! Érdekes...és jó játék!
Gabi 25-hét
12/13 anonim 

válasza:

Sziasztok! Nekem mindkét kislányommal csúcsos pocim volt, mindenki azt mondta, hogy bizti fiú!!! Egyikkel se hánytam erre is azt mondták, hogy azért nem vagyok rosszul mert fiú. Mindkettővel égett a gyomrom azt mondták hajasbabik lesznek, ennek elenére mindkettő kopi lett. Az ingás módszert nekem is és aféejemnek is megcsinálták, bal tenyér fölött, két kislányt és egy fiút mutatott. Szeretnénk is egy harmadik babát, de most volt egy vetélésem 6 hetesen ( remélem nem ő volt a 3.) , de állítólag az ingázás a vetélésre nem vonatkozik,tehát akkor elvileg lesz még egy fiúnk, nagyon is szeretnénk, de előb ki kell hevernem a vetélést. Én savanyú dolgokat ettem az első kislányommal, azt mondják, hogy az is fiú. Szóval nálam nem nagyon jöttek be ezek a babonák! Ja és sajnos kénytelen voltam a nagymamám temetésén részt venni 5 hónapos pocival, de nem sárgult be! Mindenkiek jó babavárást és babázást!
13/13 A kérdező kommentje:
Érdekeseket írtok. Nagyon köszönöm, hogy leírjátok a tapasztalataitokat! :)
Nagyon jó egészséget Mindenkinek!
(ha van még... írjatok :))) )
2009. jan. 22. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!