Mit éreztetek mikor megtudtátok, hogy jön a baba?
Figyelt kérdés
Pénteken lett pozitív a tesztem, azóta is olyan izgatott vagyok, ha rá gondolok a torkomban dobog a szívem. Nagyon vártuk a babát, és most olyan hihetetlen! Egyszerre érzek félelmet és örömöt.2010. dec. 13. 13:59
11/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm és mindenkinek gratulálok! :) Igen, pozitív élményként élem meg, hogy terhes vagyok. Mi is karácsonykor jelentjük be a családnak.
2010. dec. 13. 14:29
12/18 A kérdező kommentje:
Ja és remélem ez a nagy izgalom nem árt a babának!
2010. dec. 13. 14:30
13/18 anonim válasza:
Nagy-nagy örömöt, aggódást és valamennyire még most sem hiszem el, pedig már 8 hetes vagyok. 3 éve vártunk rá! Ti mennyi ideje vártátok? Hogy-hogy elmondjátok karácsonykor? Akkor még csak 6 hetes leszel. Én 9,5 de félek elmondani..
14/18 anonim válasza:
Szerintem nem attól függ hogy lesz-e valami probléma hogy elmondod-e valakinek vagy nem, ez csak babona. Sőt, szerintem minél több ember tudja, várja, pozitiv energiát sugároz felénk, annál nyugodtabb vagyok én is hogy minden okés lesz. Biztos hogy a baba is érzi valahogy ezt a nagy szeretetet. Én legalábbis inkább ebben hiszek.
15/18 anonim válasza:
OFF: Igazad van, dehát én már csak ilyen aggódós vagyok :S
16/18 A kérdező kommentje:
Ti olyan sokat vártatok a babára, hogy én meg sem merem mondani! :) 8 hónap után jött össze.
Minél előbb el szeretném mondani a családnak, főleg anyukámnak. Egyrészt mert szükségem van a támogatásukra és a pozitív energiákra. Másrészt meg alig várom, hogy elmondhassam, hogy kiadhassam magamból, mert az miatt is csak izgatott vagyok.
2010. dec. 13. 23:58
17/18 anonim válasza:
13 napja tudtuk meg. Már lombik előtt álltunk. Azóta nem aludtunk végig 1 éjszakát sem olyan izgatottak vagyunk. 17 hónapot vártunk rá. Az első 4-5 napban nem is hitem el, aztán itt az oldalon 1 nap annyi kedves kommentett kaptam, hogy sírtam mint egy szamár egész nap, és úgy éreztem az a a feszültség ami felgyülemlett a hónapok alatt kirobbant belőlem. Ma megyünk először a dokihoz.
Gratula neked is:-)
18/18 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok neked! :)
2010. dec. 14. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!