Elég nagy réteg izom- és zsírréteg van fölötte,ráadásul ott a magzatvíz, ilyenkor meg még amúgy sem a legkifinomultabb a hallása. De semmiképp nem tudod kizárni a hangokat 9 hónapon keresztül. Egy mozi sem hangosabb,mint ha pl. Tescoban járkálnál vagy nagy forgalomban az utcán.
2010. dec. 13. 08:29
3/15 anonim válasza:
Miért ne? 18 hetesen még ki sem fejlődött a magzat hallása... Így biztosan nem zavarja a sok hangeffektus.
Az más, hogy én az utolsó trimeszterben már nem szeretném ezzel zaklatni a babát, mivel ő pl. nem szereti a hangoskodást, ahogy észrevettem. De egyébként nyugodtan lehet ilyenkor is, orvosom is ezt mondta. 18 hetesen meg pláne.
2010. dec. 13. 08:30
4/15 anonim válasza:
Ugye most csak viccelsz??????Mért lenne bármi baja a hangos zajtol??Sokan nagy pocakkal mulatják végig a lagzijukat stb.
Én két hete voltam egy szorakozo helyen a párommal igaz csak ültünk de üvöltött a zene.
Gondolom első babádat várod.Nem kell túl izgulni a dolgokat.
Második babás 32 hetes kismami.:)
2010. dec. 13. 08:33
5/15 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a babának.
2010. dec. 13. 08:36
6/15 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok, ezen a héten akarom megnézni a Harry Pottert én is. A babucimat nem nagyon zavarják a hangos zajok, főleg napközben. Mióta terhes vagyok, már jó párszor voltunk moziban, legutóbb olyan 3-4 hete, de a bébit nagyon nem zaklatta fel. :)
2010. dec. 13. 08:48
7/15 anonim válasza:
Én még múlt héten is voltam, 36 hetesen, és azelőtt 35 hetesen is. A nagyobbik gyereket szoktam elvinni.
Jobban mozgott a picim a kelleténél, de nem hiszem,h. bármi baja származna ebből.
Csak halkan megjegyzem, lehet jobban járnátok, ha másik filmet néznétek meg. A Harry Potter eddigi legrosszabb, és legunalmasabb filmjét vetítik. A sok jó rész után, nagyot csalódtam.:S
37hkm
2010. dec. 13. 08:53
8/15 anonim válasza:
Persze!Én a terhesség alatt rendszeresen jártam moziba.
2010. dec. 13. 08:57
9/15 anonim válasza:
Szerintem akkor talán még nem zavarja...én 25 hetesen voltam az első babámmal moziban és kifejezetten fájt úgy feszegette magát, meg így ugrándozott ide oda, ki kellett jönnöm. Nem mondom hogy 100% hogy azért volt de utána már nem próbálkoztam több mozival.
2010. dec. 13. 09:05
10/15 anonim válasza:
Mi esküvőn voltunk kb 15 hetesen, irtó hangos volt a zene, nem gondolom hogy ez bármilyen befolyással van a babára. Sokan még bulizni is eljárnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!