Mennyi esélyem van arra, hogy természetes úton szüljek, ha a méhlepény a mellső falon helyezkedik el és összeér a méhszájjal?
Én vayok az előtted lévő második kérdező, de még é sem kaptam választ. Szerintem a legvégén dől el ez, az orvosod fogja megmondani, hogy a méh növekedésével elhúzódik-e a placenta a méhszájadról. ha igen elvileg lehet természetes úton szülni, de ennek függvénye a távolság a méhszáj és a placenta között. Hány hetes vagy???mert elvileg én is erre a kérdésre várok, azért adni kell a placentának időt, szóval ha félidőben sem mozdul el egy cennit sem , talán akkor császár, de még szerintem ez sem idő. Én most 13 hetes vagyok és nagyon drukkolok, hogy nekem is majd szpen feljebb húzódjon és ne legyen semmi baj. UI: pihenj sokat és ha nem muszály, ne legyetek most együtt a pároddal, ne emelj semmit, ne cipekedj, fő a biztonság. meleg fürdőt végképp elkerülni.
Boldog babavárást. A mellső fal önmagában egyáltalán nem baj.
A terhesség előrehaladtával a méh húzódik felfelé. Nálam:
12. héten teljesen fedte a méhszájat
18. héten részben fedte
22. héten mélyen volt még a méhszáj közelében
32. héten már teljesen helhuzódott.
Akkor lesz császár ha nem mozdul el mert akkor elzárja a baba utját. Nekem azt mondták hogy nagyobb vérzésre lehet számitani és esetleg könnyebben leválhat. Kerülni kell a hasizmot terhelő helyzeteket.
35. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!