Mért van az hogy a babám, már másképpen mozog, mint eddig? Minden rezgését érzem, de általában csak helyezkedik, meg nyomkodja ki a testrészeit. Ez természetes?
Figyelt kérdés
de olyannyira kinyomja magát,hogy szinte ijesztö,hatalmas dudorok a hasamon.rugdalni szinte már hetek óta nem érzem.csak ezek a mozgások vannak,ja meg a csuklás mindennap 3 szor.nincs gond? másnak is igy van?35 hetes vagyok2009. dec. 1. 11:04
1/5 anonim válasza:
hát kedves kismama, arra nem tetszik gondolni, hogy őkegyelmének odabent egyre kevesebb a helye? :) Nem tud már annyit forgolódni meg rugdoskodni, mostmár csak "nyomakodással" képes egy kis helyzetváltozást kieszközölni:) Teljesen normális. A csuklástól meg érik a tüdeje, nem lesz baj!
2/5 anonim válasza:
egyetértek az előzővel,
a csuklásról még annyit, hogy fejletlen az idegrendszere, és miután megszületik, még 2-3 hónapig nagyon gyakran fog csuklani. Az enyém is ezt csinálja, de tejesen ártalmatlan jelenség.
3/5 A kérdező kommentje:
és akinek végig csuklik,mondjuk még a 39.-ik héten is?akkor is fejletlen az idegrendszer?
2009. dec. 1. 13:17
4/5 anonim válasza:
második vagyok. Már megszületett a babóm, 3 hónapos lesz.
Ne aggódj, a csuklás normális, és a babákat nem zavarja.
5/5 anonim válasza:
Szia, mi is 35 hetesek vagyunk es az en babam ugyanigy viselkedik, nyomul, turemkedik, csuklik, nagy neha meg rug egyet-egyet, de mar biztos nincs sok helye odabenn. Szerintem teljesen termeszetes. Elvezzuk, amig lehet!
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!