Hány hetes korig, vagy hány hónapos korig lehet úgymond takargatni az áldott állapotot?
Vekony vagyok, de magas.
Elso baba a huszas hetek vegen latszott a kulvilag szamara egyertelmuen.
A masodik babat varva inkabb sovany voltam, de felidoig senki sem vette eszre, a 25. het korul kezdtek eszrevenni, szules elott ket hettel pedig meg kerdezgettek, hogy hany honap van meg hatra. :-)
Mondjuk en speciel nem annyira bantam, hogy igy alakult, de ebbe csak utolag gondol bele az ember. Elso szules utan jottem ra, hogy nem rossz az, ha nem reped szet a bor, nem marad pocak szules utan honapokig. A feszessegevel sincs gondom.
Egyebkent a babaim sem lettek kicsik.
Én 8 hetes korom óta estére szépen felpuffadok; így reggel semmi; de délután már látszik :-) Örülök; viszont a védőnő szerint sokat talpalok; ezért puffadok; szóval ha nem dolgoznék; nem látszana. Tehát nem biztos hogy jó ha hamar látszik; de rajtam látszik. Lassan 11 hetes vagyok; és a puffadás mértéke ugyanakkora :-)
A melleim is megnőttek már egy méretet; kb. 2 hete vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!