Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korig, vagy hány...

Hány hetes korig, vagy hány hónapos korig lehet úgymond takargatni az áldott állapotot?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 18:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nyáron voltam terhes, szóval élveztem, hogy hónapokig csak a cicim nőtt :)
2010. dec. 27. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
25hetes terhes vagyok a harmadik babámmal és most akkora a hasam mintha mindjárt szülnék. 25km
2010. dec. 27. 10:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
hugom februárban született..anyukámnak nem is volt nagy hasa meg kabátot hordott és szomszédunk akkor tudta meg, hogy anyukám terhes volt mikor hugomat hazahoztuk a kórházból..:D és nem hitte el:D
2010. dec. 27. 10:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is februárban szültem, és a buszokon csak akkor volt ülőhelyem, ha üres buszra szálltam fel. A kabát miatt semmi nem látszódott, pedig annyira nem volt kicsi a hasam. De nem is volt extra nagy. Szóval a téli időjárás nem kedvez a pocak mutogatásnak, de kabát nélkül nagyon szépen látszódott a hasam!
2010. dec. 27. 10:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Vekony vagyok, de magas.

Elso baba a huszas hetek vegen latszott a kulvilag szamara egyertelmuen.

A masodik babat varva inkabb sovany voltam, de felidoig senki sem vette eszre, a 25. het korul kezdtek eszrevenni, szules elott ket hettel pedig meg kerdezgettek, hogy hany honap van meg hatra. :-)

Mondjuk en speciel nem annyira bantam, hogy igy alakult, de ebbe csak utolag gondol bele az ember. Elso szules utan jottem ra, hogy nem rossz az, ha nem reped szet a bor, nem marad pocak szules utan honapokig. A feszessegevel sincs gondom.

Egyebkent a babaim sem lettek kicsik.

2010. dec. 27. 21:43
 16/20 A kérdező kommentje:
értöm
2012. jún. 24. 14:29
 17/20 anonim ***** válasza:
jo keson reagaltal:)) en azota mar a masodik babamat varom:))
2012. jún. 24. 15:27
 18/20 A kérdező kommentje:
Jobb későn, mint soha!
2012. jún. 26. 12:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia! első babám félidőn túllátszodott csak. Nála már metem szülni,azt hitték csak szórakozok s hazaküldtek. Másodiknál kb 15.héten nem fértem el a régi gatyákban,kellett a terhes gatya. (2600 ill 3300al születtek.)
2014. júl. 18. 20:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Én 8 hetes korom óta estére szépen felpuffadok; így reggel semmi; de délután már látszik :-) Örülök; viszont a védőnő szerint sokat talpalok; ezért puffadok; szóval ha nem dolgoznék; nem látszana. Tehát nem biztos hogy jó ha hamar látszik; de rajtam látszik. Lassan 11 hetes vagyok; és a puffadás mértéke ugyanakkora :-)

A melleim is megnőttek már egy méretet; kb. 2 hete vettem észre.

2014. júl. 19. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!