Hogy bírtátok ki a köztes állapotot?
Szerintem természetes, hogy izgulsz :)
Én még akkor is izgultam mikor már mocorgott:)
Mondtam is a dokinak, hogy olyan ritka ez a havi egy uh.Erre Ő:nyugodtan jöhet mozizni, ha kedve tartja:)
Ne félj gyorsan eltelik az idő és hamarosan kezedben tarthatod a kis életet:)
Jujj, hát borzasztó! :) De tényleg. Nekünk szívhang figyelőnk van, de az sem nyugtat meg, mert mi van, ha nem is őt hallom... (no comment)
Ha nem több millió lenne egy UH gép, nekünk lenne... :D
Sajnos addig leszel ilyen "pánik"helyzetben, amíg konkrétan nem érzed a mozgását. Addig lehet találgatni... Ezzel mindenki így lehet.
Utána már egy kicsit könnyebb..., akkor pedig azért lehet izgulni, hogy egy nap mennyit mozgott, mozgott-e eleget, netán miért nem mozog reggelente, amikor mindig együtt ébredtek, stb.
Azután minél nagyobb és megszokod a ritmust, a baba is és ez kb. a 24-28. héttől (kinél mikortól) már nem borít ki annyira.
Szia!
Akár én is feltehettem volna ezt a kérdést, pár napja különösen "paramami" lettem, első baba, 16 hetesek vagyunk, de még nem érzem mozogni sajnos, UH csak 2 hét múlva lesz( és 2 hete volt), a pocim sem nődögél, és igazán semmi tünetem nincs ( 2 napig húzódott a méhem, mára ez is ,megszűnt) , és egyre többször jut eszembe vajon jól van-e odabent az én picúrkám??? Próbálom mondogatni magamnak, hogy csak megérezném, ha baj lenn (görcsölés, vérzés...), de nagyon nehéz, ráadásul ha a páromnak említem, csak mérges lesz, hogy miért jár ilyeneken az eszem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!