Estére jutottam el odáig, hogy ledőlök és a babámra figyelek. De nem rúgdos, alig jelez. Volt hasonló dolog miatt lelkiismeret furdalásotok?
Egész nap egy perc megállásom sem volt. Annyi volt a pihenésem mára, hogy leültem ebédelni (10 perc). Estére jutottam el odáig, hogy ledőlök és a babámra figyelek. De nem rúgdos, alig jelez. Gondolom már alszik vagy "bosszúból rám sem hederít".
Eléggé bánt a dolog. Éreztetek hasonlóan? (25 hetes vagyok)
Hát az túlzás, hogy lelkiismeret-furdalásom lett volna, de nekem is voltak hasonló gondolataim, hogy keveset foglalkozom a babával.
Szerintem nem sértődött meg, csak alkalmazkodott a helyzethez. Simizd meg, hogy most már ráérsz! :)
Szia,
17hetesen a picim kis követelőző, ha valami nem tetszik neki, akkor ficereg:)
Este nekem sem volt hajlandó mocorogni, mikor tényleg csak miatta voltam nyugiban, hogy na szia pici mizu. Ellenben ahogy az apjára kezdtem figyelni máris jött, hogy hé anyúúú.
Napközben is megköveteli magának a figyelmet, és ha nem kap, akkor jön a hazaúton a hólyagrugdosás...
Amúgy nagyon jófejek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!