Túl nagy a feje a gyermekemnek? Lehet, hogy beteg? A vízfejűségnél olvastam, hogy nem is a koponya mérete számít, hanem az agykamráknál van-e tágulat. Ez igaz? Nincsen nagyobb koponyájuk?
Pfúú, tényleg jó nagy babuci!
De ezt,h. vízfejű most Te találtad ki?
Na, ne idegesíts!
Sztem az nem is örökölhető. Ne találj ki ilyeneket!
nem lehet,h. idősebb a terhesség? Eddig nem volt még olyen,h. nagyobb volt?
Amelyik babának vízfejűsége van annak az agykamrái is ki vannak tágulva és a koponya mérete is sokkal de tényleg sokkal nagyobb. És akinek a pocakjában ilyen beteg baba van annak bizony a magzatvize is kétszerese a normálisnak, a vízfejűséget pedig sokszor súlyos egyéb fejlődési rendellenesség is kíséri.
A te bsbád szép nagy baba lesz.
Szép szülést
Szia!
Nekem vízfejű babám volt,így az utolsó válaszolónak teljesen igaza van.Annyi kiegészítéssel,hogy átlagos volt a BPD értéke.A feje csak születés után nőtt meg 2 héttel.
Nyugi,ha beteg lenne annak olyan nyomai vannak amit észre vesznek.Nekem kórosan sok magzatvizem volt .
Nagyobb a babád vagy mérési pontatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!