Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dokim beutalt laborra, és...

A dokim beutalt laborra, és kiderült hogy a fehérvérsejtem 2-szerese a normálisnak. Ezt mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Aggódom egy kicsit mert eddig semmi gond nem volt. Most vagyok 33 hetes, és félek hogy nehogy most legyen valami komoly gond.
2009. jan. 20. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Tőle kérdezted már? Csak azért kérdezem, mert bizonyos dolgok szintje a vérben nagyon elmászik kifejezetten a terhesség miatt, viszont gondot nem jelent.
2009. jan. 20. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
gyulladás van vhol a szervezetedben nagy valószínűséggel....mit mondott??terhességi toxémiára nézett??
2009. jan. 20. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Azóta beszéltél már a dokiddal? Nekem pl. végig magas volt, de sosem mondta, hogy gond lenne. Alapesetben azt hiszem, gyulladásra utal, de mivel az elemzésnél nem veszik figyelembe, hogy kismama vérét vizsgálják, a referenciaértékek egy "átlagos" (nem terhes) emberéhez vannak belőve. Szerintem nincs semmi gond!
2009. jan. 20. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy a dokim egy hanyag orvos és semmiről nem világosít fel. A védőnő azt mondta hogy lehet hogy gyulladás, de menjek el a körzeti orvoshoz
2009. jan. 20. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is lényegesen magasabb most a fehérvérsejtem de nekem sem mondták,h. ez gond lenne. Az egyik ismerősöm szintén a vége felé jár és szintén magas a fehérvérsejtje. Szóval sztem ez normális ilyenkor.

Üdv

36 hetes kismama

2009. jan. 20. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem neked is kis baci okozhatja. nekem is magasabb egy kicsit. Azt mondta a doki és a védőnő is, hogy a terhesség alatt sok kismamának szinte végig vannak bacik a vizeletében. Ha a számuk megnő, akkor kell kezelni. Én sem kezeltem, mert tüneteim nincsenek. De járok azért mindig megnézetni, hogy ha mégis elszaporodnának, akkor időben kezelhessem.

21 hetes kismami

2009. jan. 20. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!