A dokim beutalt laborra, és kiderült hogy a fehérvérsejtem 2-szerese a normálisnak. Ezt mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Aggódom egy kicsit mert eddig semmi gond nem volt. Most vagyok 33 hetes, és félek hogy nehogy most legyen valami komoly gond.2009. jan. 20. 15:12
1/6 anonim 

válasza:

Tőle kérdezted már? Csak azért kérdezem, mert bizonyos dolgok szintje a vérben nagyon elmászik kifejezetten a terhesség miatt, viszont gondot nem jelent.
2/6 anonim 

válasza:

gyulladás van vhol a szervezetedben nagy valószínűséggel....mit mondott??terhességi toxémiára nézett??
3/6 anonim 

válasza:

Azóta beszéltél már a dokiddal? Nekem pl. végig magas volt, de sosem mondta, hogy gond lenne. Alapesetben azt hiszem, gyulladásra utal, de mivel az elemzésnél nem veszik figyelembe, hogy kismama vérét vizsgálják, a referenciaértékek egy "átlagos" (nem terhes) emberéhez vannak belőve. Szerintem nincs semmi gond!
4/6 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy a dokim egy hanyag orvos és semmiről nem világosít fel. A védőnő azt mondta hogy lehet hogy gyulladás, de menjek el a körzeti orvoshoz
2009. jan. 20. 15:16
5/6 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem is lényegesen magasabb most a fehérvérsejtem de nekem sem mondták,h. ez gond lenne. Az egyik ismerősöm szintén a vége felé jár és szintén magas a fehérvérsejtje. Szóval sztem ez normális ilyenkor.
Üdv
36 hetes kismama
6/6 anonim 

válasza:

Szerintem neked is kis baci okozhatja. nekem is magasabb egy kicsit. Azt mondta a doki és a védőnő is, hogy a terhesség alatt sok kismamának szinte végig vannak bacik a vizeletében. Ha a számuk megnő, akkor kell kezelni. Én sem kezeltem, mert tüneteim nincsenek. De járok azért mindig megnézetni, hogy ha mégis elszaporodnának, akkor időben kezelhessem.
21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!