Milyen gyakran kellene megvizsgálnia a méhszáj állapotát a dokinak?
szia,
nekem két dokim volt, mert külföldön szültem. az itthoni sosem vizsgálta meg hiába kértem a szegedi fogadott dokim viszont minden hónapban!! ami nagyon jó is volt, mert 27. héten 2100 volt a méhszáj-méhnyak eredményem és bizony fekvésre lettem ítélve!! az itthoni dokimtól simán koraszülött lett volna a kicsi valószínűleg... kérd tőle!!
Ági
mindenféleképpen!! nem riogatni akarlak, de ha veszélyeztetett terhes vagy nem is értem hogy-hogy nem vizsgált meg így!!!!!!! szerintem nézesd meg vele, nehogy gond legyen!!
Ági
ne gondold azt, hogy ezzel megkérdőjelezed, bár valóban lehetne alaposabb!! de tényleg a baba az első és persze Te!! szóval ne aggódj, de jelentkezz be!!
Ági
hmm...magándoki...
amúgy ultrahangot csinál minden alkalommal?mert én úgy tudom azzal is látják hogy mi a helyzet...
amúgy engem az sztk-s doki minden hónapban rendesen megnézett, nem lett tőle semmi bajom, 39.hétre szültem, egész végig zárt volt a méhszájam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!