Mikor és hányszor kell megvizsgálnia?
Eddig összesen kétszer vizsgált meg az orvos, de akkor is csak azért, mert kértem, mert panaszom volt. Például azt sem tudom, hogy nyitott, vagy zárt a méhszájam... Nektek hogy volt/van?
30 hetes kismama
Hogy hogy nem vizsgál meg az orvosod? Akkor mit csinál amikor mész hozzá? Megkérdezi van-e panaszod, és ha nincs viszlát? Nem értem az ilyen felelőtlen dokikat. Engem minden alkalommal megnéz, akkor is, ha nincs semmi panaszom. Mért nem mész másik dokihoz?
38 hkm
4 hetente járok az orvosomhoz, minden alkalommal megvizsgál, utána a saját UH-jával megnézi, leméri a babát, és leletet ad mindenről. De hát ezért fizetek.
Ha veled nem csinál semmit te miért fizetsz? Vagy nincs saját dokid? Mert akkor sajnos előfordul, hogy tojnak az ember fejére. :(
Uh ezeken a heteken volt: 7,11,18,30,és most lesz majd a 38 héten.
Vizsgálat 7 hetesen volt amikor ott voltam elsőnek meg a 34 héten ismételten rákszűrés és most meg még baktériumot is néznek.(nem tudom a nevét).
Ha panaszmentes valaki akkor jobb csak az úgymond "kötelező" vizsgálatokat elvégezni mert hát azért elég nagy igy is a fertőzés veszélye (főleg sztk-ban)meg tényleg okozhat koraszülést és vetélést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!