Miert nem szabad keresztbe tett labbal ulni? Ártok igy a babanak?
Figyelt kérdés
13 hetes vagyok.2008. jan. 17. 10:26
1/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem a babának ártol, hanem magadnak, a lábadban elzárod a vérkeringést és kialakulhat a visszeresség, főleg ha hajlamos is vagy rá. Sajna én is csak keresztbe tett lábakkal tudok ülni. Boldog babavárást. (25. hetes kismama)
2/2 anonim válasza:
Szia! Nem hinném hogy ártanál ezzel a babának,inkább azt mondják hogy a lábaknak ártasz vele,mert elszórítod a keringést és nagyobb eséllyel alakulhat ki a vizenyősség(ödéma)!Persze szerintem ez ember függő inkább...
Én most vagyok 30hetes,szerencsére nálam még nem jelentkezett,remélem nem is fog,de egyébként én is ültem,sőt még most is ülök keresztbe tett lábbal!Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!