Miért nem érzem? Sok egyidős kismama irja, hogy az ö babájuk milyen aktív. Az enyém meg nem. (Hát rendesen elvagyok keseredve:MIÉRT?
Én inkább azt kérdezném, hogy miért is vagy elkeseredve? Szerintem kis türelem és te is élvezheted a kis ficánkolásait! :) Én is ekkortájt kezdtem el érezni. Nem késtél még le semmiről. Lesz olyan is, amikor azt kívánjuk majd, hogy egy picit álljon le. :) Amúgy az én babám sem állandóan aktív. Vannak punnyadósabb napjai. És nagyon sok mindentől függhet, hogy ki mikor vagy mennyire érzi! Nekem pl elől tapad a placenta, valamint van egy kicsi fölös a pocimon. Állítólag ezért sem érezhetjük olyan sűrűn. Persze ezer más oka is lehet. Meg ugye az elején én is kiterültem, a pocimra tettem a kezem, de semmi! Vártam a pillangókat, meg a csikit, de semmi! Én akkor éreztem meg először, amikor enyhén előre dőlve ültem. És határozott rúgásokat. Most is akkor érzem a legaktívabbnak, ha úgy ülök vagy fekszem. Szóval ki kell ezt is tapasztalni. Nem vagyunk egyformák. Pici türelem és meglátod, minden rendben van! Minden jót!
21 hetes kismami
Szia, ne aggodj, csak nyugalom! Mi a 19. hetben jarunk es en sem erzem meg a mozgasat. Ugy tudom (remlem jol) hogy a 22.-ig hetig siman bejelentkezhet meg.
Mindne jot!
Ige, egyrészt még korai, ahogyan az előttem szólók írták. A saját gondolatom pedig az volt, hogy sokat kell vele beszélgetni, meg simogatni, s akkor aktívabban fog ő is kommunikálni később. Ezt a környezetemben láttam, hogy így van. Barátnőm nem is nagyon kommunikál a pocaklakóval, s így ő sem vele. :(
Persze, nem azt mondom, hogy nálad ez van. Félre ne érts!!! A tiéd még egyszerűen pici, túl nagy a helye és nem mindig érzed, ha kalimpál. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!