Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem? Sok egyidős...

Miért nem érzem? Sok egyidős kismama irja, hogy az ö babájuk milyen aktív. Az enyém meg nem. (Hát rendesen elvagyok keseredve:MIÉRT?

Figyelt kérdés
18+4-napos babás
2009. jan. 20. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Én inkább azt kérdezném, hogy miért is vagy elkeseredve? Szerintem kis türelem és te is élvezheted a kis ficánkolásait! :) Én is ekkortájt kezdtem el érezni. Nem késtél még le semmiről. Lesz olyan is, amikor azt kívánjuk majd, hogy egy picit álljon le. :) Amúgy az én babám sem állandóan aktív. Vannak punnyadósabb napjai. És nagyon sok mindentől függhet, hogy ki mikor vagy mennyire érzi! Nekem pl elől tapad a placenta, valamint van egy kicsi fölös a pocimon. Állítólag ezért sem érezhetjük olyan sűrűn. Persze ezer más oka is lehet. Meg ugye az elején én is kiterültem, a pocimra tettem a kezem, de semmi! Vártam a pillangókat, meg a csikit, de semmi! Én akkor éreztem meg először, amikor enyhén előre dőlve ültem. És határozott rúgásokat. Most is akkor érzem a legaktívabbnak, ha úgy ülök vagy fekszem. Szóval ki kell ezt is tapasztalni. Nem vagyunk egyformák. Pici türelem és meglátod, minden rendben van! Minden jót!

21 hetes kismami

2009. jan. 20. 13:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Nagyon aranyos vagy:)))Boldog babavárást!!
2009. jan. 20. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Így igaz. nem vagyunk egyformák, nekem anyukám nem akarta elhinni hogy 15 hetesen érzem a kicsit.Merthogy első baba és korai és ő sem érezte ilyenkor még.Barátnőm is csak 18. hét körül érezte, egy másik ismerősöm meg 21. hét körül és minden nap félt hogy valami baj van mert nem mozgott a baba vagy csak keveset.Bezzeg most kint a nagyvilágban fél évesen olyan aktív és ilyen a születésétől kezdve, hogy csak na.Enyém meg sem áll a pocakomban egy hónapból kb két napot lustizik.Éjszaka ha kimegyek wc-re abban a pillantabna fent van és hajnalban is ő ébreszt.Reméljük azért idekint majd nyugodtabb lesz.Szóval ezért hoztam ennyi pédát hogy ne aggódj!26 hetes+3 napos kisamama
2009. jan. 20. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia, ne aggodj, csak nyugalom! Mi a 19. hetben jarunk es en sem erzem meg a mozgasat. Ugy tudom (remlem jol) hogy a 22.-ig hetig siman bejelentkezhet meg.

Mindne jot!

2009. jan. 20. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Ige, egyrészt még korai, ahogyan az előttem szólók írták. A saját gondolatom pedig az volt, hogy sokat kell vele beszélgetni, meg simogatni, s akkor aktívabban fog ő is kommunikálni később. Ezt a környezetemben láttam, hogy így van. Barátnőm nem is nagyon kommunikál a pocaklakóval, s így ő sem vele. :(

Persze, nem azt mondom, hogy nálad ez van. Félre ne érts!!! A tiéd még egyszerűen pici, túl nagy a helye és nem mindig érzed, ha kalimpál. Sok boldogságot!

2009. jan. 20. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, én 21 hetes vagyok, de nem mondanám hogy aktívan érezném, csak néha csípek el napközben egy-egy mozdulatát, este szoktam inkább érezni de a 19-20 hetesen mondhatnám szinte semmit nem éreztem. Boldog Babavárást!
2009. jan. 20. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ó, ne aggódj- nekem csak 20 hetes korában jelentkezett be érezhetően. Türelem :)
2009. jan. 20. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!