A még meg nem született kisbabátoknak mennyi új és mennyi használt ruhát vesztek?
Body és napozó újonnan
zokni sapka újonnan
a többi lehet turis.
Hány db.ot?
sokat! utálok minden áldott nap mosni.
body: 10-12 db- fele ho.újjú fele rövid.
rugi: 7 db
felsők: 5 db
nadrág- lábfejes: 4 db
sapka : 2 -2 db. kinti benti egyaránt
hálózsák 2 db -legyen váltás ha baleset történik-
2. babánkat várom, így mostmár tapasztalatból: használtan veszem a ruhákat a Vaterán, de teljesen újszerűek.
Kisfiamnak még újonnan vettünk mindent, amit ki is nőtt 3 hónap alatt. 1 rugdalózót 2.000 ft-ért, most használtan 4 db-ot veszek ennyiért.
Bodyt újat veszek majd.
Ruhák közül mindent használtan vettem, kaptam. Úgyis hamar kinövi :)
Amit újonnan szereztem be: harisnya, zokni, kissapka, textilpelenka, fürdőlepedő.
A vaterán rengeteg ÚJ vagy egyszer viselt babaruhát lehet venni feleannyiért,mint a bolti ár sőt van amit töredékéért vettem és nem csalódtam bennük,gyönyörű szép ruhácskák.Sokan már nem tudták a kicsire adni,mert kapták és kicsi lett például és féláron megveheted.Sok ilyet vettem és volt ami címkés volt.Pl 3 disney rugit vettem 1200 ft-ért,vadi újak.Nem mindegy.
Érdemes regisztrálnod ha még nem tetted.
Kényelmes,megbízható és gyors.
Első baba és szinte mindent használtan vettem.Én is pártolom az aukciós oldalakat,szinte fillérekért is juthatsz dolgokhoz.Rengeteg rucija van a kicsimnek,de mégis aggódom nehogy kevés legyen :) ezért ha olcsón hozzájutok valamihez akkor azt nem hagyom ott.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!