Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felfázásra mit ajánlotok,7...

Felfázásra mit ajánlotok,7 hetes vagyok?

Figyelt kérdés
Árthat ez a babának? Pedig annyira vigyáztam, nem is tudom mikor fáztam fel.
2009. jan. 19. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Mindenképpen orvost!
2009. jan. 19. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész dokihoz akkor sok-sok teát,folyadékot.Pont így jártam én is 7 hetesen.Nekem ez elég volt.Pihengess hogy a folyadék minnél hamarabb"átmenjen"rajtad.11 heteske
2009. jan. 19. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én pont most értem haza a dokitól nekem is azt mondta, hogy felfáztam és írt fel gyógyszert. és egy hét múlva kontroll. Azt mondta, hogy kezelni kell, mert el tud jutni a babához. Mindenképpen menj dokihoz, minél hamarabb!!!

24 hetes km

2009. jan. 19. 12:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Holnap ígyis úgyis mentem volna dokihoz, csak gondoltam hátha meg tudom oldani itthon.

A folyadékot azért iszom, hátha legalább enyhül, elég kellemetlen.

2009. jan. 19. 12:21
 5/5 anonim válasza:
Szia!Én is 7hetes terhes vagyok, és pont meg vagyok fázva, bár már gyógyulgatok!Ne parázz mert a babára semmilyen hatással nincs, kivéve ha magas lázad van!Különben pedig sokat gőzölj kamillás teával,mézet kanalazz,tengeri eredetű orr sprayt használhatsz,aspirynt napi egyet bevehetsz, és nagyon sok folyadékot igyál ,forró fürdőt vegyél és sokat pihizz!ne aggódj semmi baj nem lesz és ezzel szerintem még dokihoz sem kell menned!
2009. jan. 20. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!