Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen homeós szert ajánlotok...

Milyen homeós szert ajánlotok felfázásra, ha emiatt fáj a hasam?

Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el orvoshoz, mert ennek nagyon komoly következményei lehetnek.

Két homeos honlap, hátha segítség:

1. [link]

2. [link]

2010. jan. 14. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is orvos, nem lehet kísérletezgetni ilyen problémákkal. Nem mindenkinek használ a homeopátiás szer.Még azt sem tudod pontosan mitől fája hasad. Légyszi orvos!!!!
2010. jan. 14. 11:42
 3/6 issti ***** válasza:
A homeopátiás szereket egyénileg kell kiválasztani, és akkor nagyon hatásosak tudnak lenni, de "a szomszédnak jó volt, nekem is jó lesz" nem működik. Homeopátiával is foglalkozó orvost keress fel!
2010. jan. 14. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
A felfázás bakteriális eredetű, Mercurius Solubilis C30-as jól szokott jönni. Felfázásra a legjobb szerintem a Love Moon betét. Az összes tünetét enyhíti és a gyulladásokat, gombás szövődményeket meggyógyítja.
2010. jan. 21. 13:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm. Love moon-t használtam szülés után. Aranyat ér. De látod nem is gondoltam rá, hogy erre is használjam!

Köszönöm!

2010. jan. 21. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2010. jan. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!