Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj-e ha az első kórházi...

Nagy baj-e ha az első kórházi Uh-m és vérvételem nem pontosan 12. héten lesz? Hanem 11. hét 3naposan!

Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 11:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem 27-én csinálják a 12 hetes UH-t akkor leszek 12+4,másnap kell mennem a vérvételre ahol sok egyéb mellett a Down kórt is ebből a vérből nézik.A védőnőm azt mondta hogy fontos az,hogy a 12.hétben legyen minden megcsinálva,mert így pontosabbak az eredmények.Így volt ez az előző babámnál is nem is volt semmi gond.Nem tudom máshol hogy van.De mostahogy végig gondolom Sógornőm másik megyében lakik és náluk is figyeltek az ilyenre.Kérdezd meg,azért van a doki és a védőnő is.Én mindent megkérdezek azért vannak.Jobb mint a bizonytalanság.Választott orvosom is azért van.Bocs kicsit hosszú lettem.Boldog pocakosodást!
2009. jan. 19. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Na hát ha tényleg a uh után küldenek a vérvételre, akkor szerintem korán veszik le. Azért kérdezz rá. Mindenhol azt tartják fontosnak, hogy a 12. héten legyen levéve a vér. Szóval ha tényleg 11 hetes 3 napos vagy, akkor nem értem, hogy hova sietnek. Persze az is meglehet, hogy aztán az uh alapján többre becsülik a picit mint 11 hét, és azért nem akarnak későn küldeni. na hát az uh-on kiderül. Minden jót!

A 21 hetes kismami

2009. jan. 19. 12:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Védőnőm még nincs most kell keresnem!!!!
2009. jan. 19. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!