Nagy baj-e ha az első kórházi Uh-m és vérvételem nem pontosan 12. héten lesz? Hanem 11. hét 3naposan!
Nekem az első vérvételem előbb volt a 12. hétnél, a 12. heti uh pedig 13+0 hetesen. Ez nem baj! Bár a down-kór szűrésnél kellene majd erre jobban odafigyelni. Az első vérvétele a 12. hétre essen, ha lehet, a második pedig a 16. hétre.
21 hetes kismami
KÖRÜLBELÜL 12 hetesen kell csinálni.
Ugysem tudod napra pontosan, hogy mikor fogant a baba. LEgalábbis az esetek többségében.
Egy jó tanács az egész terhességhez: Ne aggódj!
Így van. Az első vérvétele a 12. héten, a második a 16. héten. Mint azt már írtam. Plusz minusz pár nap csúszás van amiatt, hogy nem tuti a fogantatás napja. Nekem adtak beutalót a terhesgondozóban, és a kórházban vették le a vért. Én a kombinált tesztet csináltattam meg, mert az ingyenes most. Az integrált pedig fizetős lett volna. Viszont a kombinált is teljesen elég. Hamarosan itt az idő, ezért kérdezz rá a dokinál!
A 21 hetes kismami
Mire van beutalód??? Nem mondta a doki, hogy milyen vérvételed lesz? Mert van egy sima vérvétel a terhesség elején, amivel a cukrot meg sok minden egyebet néznek. És ezután van a down-kór szűrés.
Kérdezz rá a dokinál.
A 21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!