Nem tudok feküdni állandóan. Hogy bírtok otthon lenni és feküdni? Én nagyon nehezen, pedig még csak 9 hetes vagyok.
Miért kell feküdnöd? Én is itthon vagyok táppénzen már a 9. héttől. Nekem is mondta a doki, hogy feküdjek, pihenjek. De én sem tudtam végig feküdni, amit kellett megcsináltam. Ha úgy éreztem akkor közbe-közbe lepihentem. Meg délután pihengettem, de nem kimondottan feküdtem. Szerintem neked is kímélni kell magad, és nem állandó jelleggel feküdni. Szerintem arra senki sem képes. Szépen, kényelemesen csináld meg a dolgodat, de mindig a baba legyen az első, ha úgy érzed pihenje le, a munka megvár!!!!
Boldog baba várást!
37 hetes pocis
Hallottam olyat, hogy valaki mindkét terhessége alatt feküdt, mert veszélyeztetett volt. De a szülésre úgy legyengült, hogy nem tudott volna természetesen megszülni.
Én is itthon vagyok már a 7. héttől (vérezgetés miatt, aztán nem engedtek vissza). Sok pihenést írt elő a doki néhány hétig. Betartottam úgy 2-3 hétig. Azóta mindent megcsinálok itthon. Főzök, mosok, takarítok, de csak mértékkel. Mindig csinálgatok valamit. Meg nem terhelem magam. Ha fáradtnak érzem magam, akkor lepihenek. Nincs semmi bajunk. Szoktam sétálni, vagy elmegyünk a férjemmel néha ide-oda. nem szeretnék állandóan csak pihenni, mert semmi erőm nem lesz.
Ha a doki nem állandó fekvésre ítélt, akkor nem is kell folyton feküdnöd. Neked sem jó az.
Viszont ha állandó fekvésre intett, akkor próbáld betartani. Persze azért mellette mozogj is kicsit.
21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!