Rettentően zsibbad a kezem, mostanában meg az ujjaim fájnak is. Alig bírok aludni, mert ráébredek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
32 hetes kismama2008. jan. 16. 14:55
1/5 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm is hasonlóan volt, de sajnos az orvosa nem tudott rá mit mondani, merthogy ezzel jár.Aztán a szülés után szép lassan elmúlt.Ennek ellenére remélem lesz aki tud valami hasznosat mondani neked.Kitartás!
12 hetes kismami
2/5 anonim válasza:
Szia.
Èn ugyanígy vagyok már hetek óta.Sok mindent nem lehet ellene tenni.A szülésznöm azt mondta,a vizesedéstöl van.Kaptam homeopátiás bogyókat rá,mondta napi fél kefír,reggelente csalán tea 1 bögrével.Most kicsit jobb,de nem múlt el.Annyi,hogy nem zsibbad annyit,és keve´sbé fájnak az újjaim.
39 hetes kismama.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én most 36 hetes vagyok és már a 3. hónaptól zsibbadt a kézfejem. Én is szedek rá homeopátiás szert, de csak egy fokkal jobb. Minden éjjel felkelek, volt úgy, hogy már sírtam a fájdalomtól. Ha valaki tud valami gyógymódot, nekem is írhatna e-mailt. Előre is köszönöm.
4/5 anonim válasza:
Én a 20-ik hétben vagyok nekem is zsibbadt a kézfejem az orvos azt mondta, hogy szedjek a magne b 6-ból egy szemmel többet (egyet szedtem addig), így most napi 2X és heti egy alkalommal igyak meg egy Calcium Sandos pezsgőtablettát.
5/5 anonim válasza:
az éjszakai bőgés nálam is megvolt,és valóban a vizesedéstől van. a pokoli fájdalom nekem a napi 2 calcium sandostól, és mellé napi 1 magnézium pezsgőtablettától múlt el,mostmár csak zsibbad,de ez már semmi az éjszakai görcsökhöz képest. ezt meg szülésig még birnom kell.kitartás,én már hozzászoktam,hogy érzéketlenek az ujjbegyeim(33.hetes )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!