Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orgazmus után óriási lett a...

Orgazmus után óriási lett a hasam, és kőkemény, teljesen kiemelkedett. Egy perc múlva visszaállt a helyére. Bajt csináltunk? Ilyen még nem volt.

Figyelt kérdés

És a babika azóta meg sem áll, úgy nyomul, mint eddig soha.

Jézusom mi történt? A babának negatív vagy pozitív volt vajon?

És mi lett a hasammal?

29 hetes vagyok

2009. jan. 18. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam, hogy ha neked jó, akkor a babának is jó! Csak a 20. hétben vagyok, így nem tudom, hogy mi lehetett a pocidban, de szerintem baj tuti nem csináltatok. :)
2009. jan. 18. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus méh összehúzódást eredményezett, ezáltal bekeményedett a hasad.Nem hiszem hogy bajt csináltatok volna.Nekem sokat keményedett a hasam mikor kismama voltam.És olyankor nekem is kihegyesedett.Valószínű a baba észreveszi a méhösszehúzódást, és kifeszíti magát.ne félj nem lesz baja!
2009. jan. 18. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

magneziumot vegyel be, ha aznap meg nem vettel be annyit, amennyi ajanlott naponta, az elmulasztja.

szerelmeskedes utan termeszetes a kemenyedes.

a baba azt erezte, hogy neked jó.. nem ÚÚGY érezte, hanem csak azt, hogy a maminak jó, akkor nekem is, nosza dorbezoljunk egy kicsit :)

2009. jan. 19. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj, csak az orgazmus okozta méhösszehúzódás bekeményítette a pocakod egy rövid időre. A babádnak max. szokatlan volt a dolog, sőt, valószínűleg azért indult be, mert felszabadult egy kevés endorfin a szervezetedben, és ettől Ő is jól érzi Magát. :-)
2009. jan. 19. 09:26
 5/5 A kérdező kommentje:
:) köszi mindenkinek
2009. jan. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!