Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tünetei vannak, ha idő...

Milyen tünetei vannak, ha idő előtt elkezd kinyílni a méhszáj?

Figyelt kérdés
Eddig két alkaommal volt a derekamból vagy a hasamból (nem tudom eldönteni)induló fájdalom ami kisugárzott a derekamba , csípőmbe, vádlimba. Kb 1 óra alatt múlik el a fájás de a második alkalomnál kb fél óránként újra kezdte és ez 3szor, 4szer ismétlődött.Ilynekor nem tudok még feküdni se rendesen mindenhogy fáj.A védőnőm tegnap azt mondta lehet nyílik a méhszáj ha a derekamból indul és ha lesz még menjek dokihoz. Még csak 25 hetes vagyok és nagyon megijedtem.Segítsetek légyszi.Szerintetek is nagy a baj???
2008. jan. 16. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 38 hetesen kezdett nyílni, de semmit nem éreztem! Ilyesmi fájdalmaim nekem is voltak az utolsó hónapban, de annyira, hogy ha épp álltam mikor jött, majdnem összecsuklottak a lábaim. Nyilallás szerű fájdalom volt a derék-csípő-has tájékról. Azt mondta a doki, hogy valamilyen ideget nyomhat a baba, gyakran előfordul, nem lehet semmit tenni, csak pihenni.
2008. jan. 16. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg erről a dokidat, ő meg is tudja mondani biztosra. Egyébként én nem mondanám bajnak...

Nekem a 2. babámnál már az 5. hónaptól nyilt a méhszájam, a 6. hónapban 2 ujjnyi volt. Több pihi, max. 30 perces séták, semmi cipelés. Az ég világon semmi fájdalmam és panaszom nem volt, ráadásul 5 nappal később szültem, mint ahogy ki voltam irva.

2008. jan. 19. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!