Dr. Demeter Attiláról szeretnék többet tudni. Szült már nála valaki közületek?
Figyelt kérdés
A SOTE I. sz. Klinikán dolgozik. Egyelőre nagyon szimpatikus orvos, de még csak egyszer találkoztunk. Igazából főként az érdekelne, hogy szülésnél milyen. Rábízhatom a csemetémet?2009. jan. 18. 12:48
1/6 ketteske válasza:
Engem is érdekelne a válasz. Én júliusban fogok nála szülni. nekem is nagyon szimpi, szerintem jó orvos.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajna senki nem válaszol! :(
De én azért úgy érzem, hogy jó orvos lehet. Nekem maximálisan elmagyarázott mindent, abszolút alapos volt és kedves. Gondolom, szakmailag is jó lehet.
2009. jan. 19. 12:54
3/6 anonim válasza:
Sziasztok! Lehet, hogy buta felvetés, de kérdeztétek már tőle, hogy egyáltalán vállal-e szülést? Lehet, hogy nem és ezért nem válaszol senki. (Csak egy ötlet, de engem is érdekelne a válasz!)
4/6 A kérdező kommentje:
Én nála szültem pont néhány napja. Nagyon rendes, nagyon korrekt, kedves ember. Legközelebb is hozzá mennék. Nekem császármetszésem volt és teljesen profin ment az is. Mi pénzről nem is beszéltünk, adtam neki, amennyit gondoltam és kész. Nagyon szimpi volt ekkor is. Én csak ajánlani tudom.
2009. márc. 14. 20:42
5/6 ketteske válasza:
Mennyit fizettél neki? Én is nála fogok szüli és érdekel, hogy mennyi a tarifa. Nekem is nagyon szimpinek tünik és mindig tök kedves meg segitőkész. Próbálok a szülésig gyüjteni pénzt.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem kért pénzt, én 70-et adtam, de bőven elég lett volna szerintem 50 is. Én azért adtam ennyit, mert nagyon megkedveltem és nagyon meg voltam elégedve vele.
2009. ápr. 25. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!