Jaj lányok ugy el vagyok keseredve. Tudtok nekem valami okosat mondani? Történt ár valkivel hasonló?
Barátnőmnek az első 4 hónapban rendszeresen megjött. Az 5. hónapban csak 2 napig volt meg neki, és megmozdult a baba, akkor vette észre, hogy terhes. Nagyon szép 8 hónapos kislánya van.
Ne add fel, igaza van a férjednek, kitartás. Pihizz, és ne izgulj!
24 hetes km
sziasztok
irok a fejleményekről.szombaton rendesen véreztem,vasárnap is de jóval kevesebb,és vasárnap óta barnás véres a mensim,terhes tünetek megmaradtak,10percenként pisilni járok,reggel hányingerrel kelek,derekam ugynugy fáj,hála isten nem volt semmi görcs,meg darabos mensi,most várjuk a csütörtököt és megmondja az orvos hogy mi volt ez,bár én szerintem itt nincs baba,elhagytak az érzéseim.de a férjem próbál optimistán hozzáállni,hogy biztos hogy ott van a baba és ne aggódjak,de én igen aggódom.....
Kedves Kérdező
Ne add fel a vizsgálatig. A nővéremet 3x (5., 8. és 9. héten) haza úgyanígy gyógyszerekkel, negyedjére (13. héten) befektették 2 hétre azzal a címszóval, hogy ebből vetélés lesz, csak addig várnak, amíg a az UH-án dobog a szíve.
Volt már olyan "kedves" nővérke is a nőgyógyon, aki egyszerűen közölte vele, ha ez a gyerek el akar menni, akkor miér erőlteti!
Most fél éves a nagylegény, túlhordással született 4760 grammal és 62 centiméterrel. Semmi baja :-D
Mellesleg a 16. héttől problémamentes volt a terhessége.
Ne haragudj, de ez csak szerintem természetes szelektáció. Beteg volt a baba, és sokkal jobb,h. most magától megy el, minthogy később derült volna ki. Ha nem vártátok annyira azt a picit, és nem tesztelgettél volna, akkor egy sima menzinek fogtad volna fel a dolgot. Mint több tízezer nő havonta, aki nem tesztel késik nekik egy pár napot, és betudják egya sima menstruációval. Ne bánkódj, legközelebb sikerül.
Tudom,.h milyen sz@r érzés, nekem is ment el 6 hetesen terhességem spontán vetélés volt, tisztítani sem kellett. Akkor nagyon rosszul éreztem magam, a doki biztatott,h. menjek 1 hét múlva vissza, lehet még ott a baba bele is éltem magam, aztán semmi.
Ez tavaj december 5.-én történt. És most, 36 hetesen itt ülök a gép előtt, és a legnagyobb szereteteben várom a kisfiamat.
Úr isten 21:40-es ez nem semmi,neked valami nagyon fontos világot megmentő dolgod lehet ezen a világon hogy még ezek után is megmaradtál és világra jöttél,gratula:):):)
Kérdezőnek: Csak annyit írnék hogy fel a fejjel,és nagyon szorítok hogy meglegyen a baba!!! Légyszi írd meg mi volt a vizsgálaton,mert így ismeretlenül is izgulok és aggódom értetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!