Missed Ab után felborulhat így a ciklus? Vagy valami baj lehet?
Figyelt kérdés
Missed Ab után pont 26 napra megjött, már az se volt teljesen normális,első nap csak pecsételt, utána 1 napig szinte ömlött aztán 1-2 napig megint pecsételt. Ahogy elmúlt, egyből testápoló szerű folyásom lett, próbálkozunk, de ez a folyás már 4. napja tart. Nekem mindig félidőben volt pé-m, és ez a folyás is mindig akkor volt. Most pedig rögtön mensi után kezdődöt, mára már vége, de még csak ma vagyok a 10. napon. Ennyire előre csúszott volna a pé? Ami még fura 2 napja hasszurkám van, ami csak mensi előtt volt amikor teherbe estem. Esetleg van akinek ennyire megkavarta a dolgokat??2009. jan. 17. 20:11
1/5 anonim válasza:
Nekem elötte sem volt normális a ciklusom, de a műtét után 3 hónapig megsem jött. Aztán beállt rendszeresre.
2/5 anonim válasza:
Lhet, hogy nem is mensi volt, és csak most van pé. De ez csak egy ötlet. Nekem kb. 2 hónap kellett, hogy beálljon a ciklus, addig fájdogált is a méhem. Védőnő javaslatára ovulációs mikroszkópot használtam, megnyugtató volt tudni, hol jár a ciklusom. (patika, kb. 2000 Ft, akárhányszor használatos)
3/5 anonim válasza:
Nekem is 26 napra jött meg, de én hormonkezelést kaptam előtte. 3 napig ömlött, utána 2 napig pecsételt. Mondjuk, eddig nem igazán tartottam számon, hogy mennyire erősen jött, csak azt, hogy 5 napig tartott. Én úgy tudom, hogy igenis felboríthatja a vetélés a ciklust, nekem például 3 hónapra írt a nődoki fogamzásgátlót, hogy regularizálódjon, különben később, ha ismét babát tervezünk, nem fogjuk tudni nyomon követni, hogy mikor van pé.
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Amúgy nekem is érdekes tüneteim voltak utána, hasszurka, meg olyan méhkeményedés féle is, meg még hányinger is, de kezdek depis lenni, meg stresszes, ezért nem foglalkoztam vele különösebben. Csak, miután elmúlt az első menzi, és a fogigátló mellett először voltunk együtt, pár napig ilyen terhestüneteim voltak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor nem vagyok ezzel egyedül:) Ez megnyugtatott, már azt hittem velem van valami gáz...Amúgy azóta is próbálkozunk, mert olyan mintha egyfolytában pé-m lenne, még mindig olyan a folyásom, de majd kiderül sikerült-e:)
2009. jan. 19. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!