Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fürdés nem tilos terhesség...

A fürdés nem tilos terhesség alatt? Vagy inkább csak tusoljak?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez hülye kérdés! 12hetes babás :)
2009. jan. 17. 14:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a hasznos infókat. Én azert azt hiszem, hogy ezentúl inkább tusolok. A férjem is örülni fog, hogy nem pancsolok el annyi vizet a fürdéssel :)
2009. jan. 17. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy tudom, hogy az első három hónapba nem ajánlott a melegvizes fürdő a vetélés veszéje miatt, vagyis lehet meleg, csak ne legyen forró a víz, és az utolsó 6 hétben már nem szabad fürdeni,mert ilyenkor már nyitva lehet a méhszáj.
2009. jan. 17. 17:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 hetes vagyok, és szinte minden nap fürdök, bár nem olyan meleg vizbe mint előtte. Nekem nagyon jó a vizben egykicsit ücsörögni, fájos hátamnak is jót tesz.
2009. jan. 17. 19:55
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Én pont 12 hetes koromig nem tudtam, hogy nem szabad fürdeni kádban. Szerencsre valamiért sosem engedtem olyan meleg vizet, mint korábban. Azóta csak hajmosásnál fekszek a kádba, és igyekszem hamar letudni:)
2009. jan. 18. 10:08
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

Szia

Látom nem nagyon egyeznek a vélemények!Kérdezd meg az orvosod!!!

Amíg a méhszájad zárt még fertőzést sem kaphatsz!!

Nekem még a 40. héten azt mondta a dokim,hogyha fájásaim vannak akkor vegyek egy meleg ülőfürdőt.Ha elmúlik akkor csak jósló ha nem akkor meg egy kicsit gyorsít rajta.Hidd el nekem bevált!!Gondolj azokra akik vízben szülnek!!!!

Nem szabad túlaggódni!!

Sok sikert,és könnyű szülést!!!Egy 1hónapos baba anyukája

2009. jan. 20. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Te aztán nagyon hasznos válaszokat adsz, kedves előző válaszoló! Csak elfelejtetted elolvasni, hogy egy 12 hetes terhesről van szó, akinek nem mindegy, hogy beindul-e a fürdéstől a szülés vagy sem. A te válaszod is csak azt igazolja, hogy nem szabad fürdeni terhesen, csak az utolsó trimeszterben!
2009. jan. 20. 13:45
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül kezdtem úgy,hogy kérdezd meg az orvosod!!(Ki nem figyel???)

Lehet,hogy baromi sok szakkönyvet olvastál el,de lehet,hogy kevés volt.(Nálam nem volt soha tiltólistán a fürdés,és senki nem fog forró vízben ücsörögni,akinek esze van és nem csak könyvei)

További szép napot!!!

2009. jan. 20. 13:56
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Aludj egyet :)
2009. jan. 20. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!