A kisbaba ruháihoz speciális mosóport, öblítőt kell használni? Ha igen ki mit használ és hol szerzitek be?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:52
1/7 anonim válasza:
Én silan sensitiv(fehér)és persil sensitivet használtam a babaruhákhoz.De lehet dreftet is.
2/7 anonim válasza:
Nem kell. Viszont ha van valami bőrgyógyászati probléma akkor az orvos tud ajánlani megfelelő mosóport.
3/7 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám, hogy nem muszáj. Viszont jobb félni, mint megijedni, így olyat keresnék, ami bababarát, legalábbis érzékeny bőrűeknek ajánlott, azaz sensitív. Én öblítőből Gabit használtam, míg picik voltak az enyémek. Az illata finom és ritka, hogy allergizáljon, emellett jó puhák tőle a ruhák..
4/7 anonim válasza:
én dm es folyékony mosószert és ödlítőt használok. nagyon bevált.
5/7 anonim válasza:
én a bip hippoallergén mosógélt használom gabi öblítővel. igazi babaillata van, én imádom, és tényleg kiveszi a foltokat is! viszont szemcsés mosóport nem szabad használni, mert bennemarad a szálakban és allergizálhat! viszont a védőnőm még a folyékony tomit ajánlotta! mindegyik kapható a dmben és rossmannban is
6/7 anonim válasza:
Nem kell ,de lehet.
Én ugyanazzal as mosóporral mosok mindenkire. (ariel)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. dec. 2. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!