Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes terhes vagyok és nem...

34 hetes terhes vagyok és nem nagyon akar nöni a hasam, egy kicsit kétsébe vagyok esve hogy nagyon kicsi lesz a babám súlya?

Figyelt kérdés
Köldöknél mértem 104cm átmérőjű,első baba és mindenki megjegyzést tesz a hasamra és ez nagyon rosszul esik.
2010. dec. 1. 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vagyis én vagyok rá a példa. Bocs.
2010. dec. 1. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:
37+3hetes km vagyok. Nekem is kicsi a hasam. 94 cm, tegnap mértem. Nekem is mindig mondogatták, hogy kicsi a pocak. Sokan el se hiszik, hogy nemsokára szülni fogok. A 36 hetes uh-n 2710g volt a baba. Nekem is első baba, 36 évesen.
2010. dec. 2. 10:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia! Eloljaroban annyit, hogy en magas vagyok, 183 cm-hez jar 60kg. 4 eve, amikor szultem a lanyom (40.hetre), mindenki azt hitte, hogy csak 6-7 honapos kismama vagyok es mondogattak,hogy ez ugyis kicsi baba lesz. Es lam! 3720 grammal es 50 cm-rel szuletett. Utaltam, hogy mindenki a hasam meretet nezegette es kommentalta, hogy milyen kis pici es hogy alig latszik. En megmondom oszinten ezt utaltam es kifejezetten parazossa tett. Most varom a masodik lanyunkat, hasonlo parameterekkel indultam es most is ugyanolyan pici a hasam, mint 4 eve volt. Most is megjegyzeseket tesznek es most is ideges leszek tole az elozmenyek utan is. Tudom, hogy nehez, hisz nekem sem sikerul mindig nyugodt maradni, de probalj az orvosodra hallgatni. Azert o jobban latja a dolgokat. Es meg valami: nem kell 4 kilosnak lennie egy gyereknek, hogy egeszseges legyen! 3 koruli mar tokeletes!

Tovabbi jo varandosagot!

2010. dec. 6. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!