34 hetes terhes vagyok és nem nagyon akar nöni a hasam, egy kicsit kétsébe vagyok esve hogy nagyon kicsi lesz a babám súlya?
A legrosszabb amit tehetsz, hogy kétségbeesel. Nekem sem volt nagy hasam (kerületet nem mértem). A 37. héten szültem, teljesen egészséges kisfiút, 2760 g-mal és 48 cm-rel. Nem volt nagy baba, de legalább könnyen kifért. :-)
Ha minden rendben van a vizsgálatokon, a baba jólérzi magát odabent, akkor nincs és nem is lesz probléma.
Nyugi, ne foglalkozz a "jóindulatú" megjegyzésekkel.
Sok boldogságot a babádhoz.
Szia!Az enyém 105cm és 35 hetes 3 napos vagyok!Nekem végig mindenki azt mondta hogy milyen pici a hasam!A pocaklakóm 32 hetesen 2 kg volt!Szerintem nem pici :)
Ne aggódj ezen alkat kérdése!
Nekem az utolsó hónapban nőtt nagyot, addig picike volt a hasam. Szerintem még nőni fog, ne aggódj. Amúgy meg tényleg nem a has mérete a lényeg.
Megnéztem a feljegyzéseimet: 34 hetesen 102 cm volt a hasam, a 40. hétre 108 cm lett!
103 cm haskörfogattal mentem szülni a lányomat 38+3 hétre született 2800 grammal. Nem lett túl nagy, de egészséges.
104 cm hakörfogattal mentem szülni az ikreket 35+5 hétre, 2 és 2,5 kg-mal születtek. Ha így vesszük 4,5 kg gyerek, szóval elég nagy.
:-)
Nem lesz gond a babáddal, és haskörfogat nem számít, én vagyok az ellenpélda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!