Drukkolnátok? Ugye minden rendben lesz? Holnap megyek először szívhangot nézni.6+1 h. lombikos km.
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 14:17
11/25 anonim válasza:
Én is nagyon drukkolok!!!
Hanyadik lombik?
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!! 6. :S
2010. dec. 1. 18:21
13/25 anonim válasza:
nagyon drukkolok!
majd írd meg :-)
én ma voltam dokinál: 6 hetes grav, életjelenség nem észlelhető, nagy kiterjedésű hematóma a petezsákon...
14/25 A kérdező kommentje:
Jaj, sajnálom :( Nem éreztél semmi különöset? Első baba? Azért még ne add fel teljesen. Szorítok, h jövő héten jobb híreket kapj az uh-on!
Köszi mindenkinek, megírom majd.
2010. dec. 1. 19:10
15/25 anonim válasza:
én is szoritok neked,meg a többi pocakosnak,hogy jó híreket kapjatok.majd írjátok meg mi volt a dokinál.
16/25 anonim válasza:
Mi volt az uh-n?Nagyon várom,hogy írjál!
32hkm
17/25 anonim válasza:
Tegnapi 9 hetes terhes vagyok: Én már végeztem a vizsgálatosdival és jó híreket kaptam(látható szívműködés,szabályos petezsák). És nálad mi a helyzet?
18/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a drukkot! Nálunk is jó hírek vannak, szépen beindult a kis szívecskéje és már 6 mm-es a pici :)
2010. dec. 2. 14:02
20/25 anonim válasza:
Örülök,kívánom,hogy egészséges legyen mindíg. 9 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!