Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyíregyházi kismamák, ki a...

Nyíregyházi kismamák, ki a nőgyógyászotok? Meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem dr.Fábián Antal volt és imádtam, nagyon jó volt. nem tudok rá mondani negatívat. Olyan hangon beszélt az emberrel ami nem megszokott egy nőgyógyásztól, alapos, genetikus, stb.......
2009. jan. 16. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én még mindig keresgélek, Molnár Balázst is javasolták ismerőseim, nem pénzéhes és normális, meg Kertész Jánost. Neked vannak tippjeid? Majd írd meg mire jutottál! 8 hetes
2009. jan. 16. 15:20
 3/4 A kérdező kommentje:

szia!

igazából nekem van dokim,és dr. Petróczy Ottóhoz járok. Csak arra lennék kíváncsi,hogy mennyi a magánrendelés,és ki mennyit fog adni szülésnél...

33.hetes

2009. jan. 16. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Dr. Pap Károlyhoz jártam és járok, most 5 hónapos a kisfiam, a magánrendelése 9.000 Ft volt és én 100.000 Ft-ot adtam neki. Császározott.
2009. jan. 17. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!