Hogy tudnám lenyugtatni magam? Ugye érezném, ha baj lenne?
Tudom, hogy hülyeség, de sajnos olyan sok szomorú esetet olvasok itt :,( , hogy sokszor elkap a félelem, mi van, ha velem is megtörténik.
6+4 hetes vagyok. Ugye érezném, ha baj lenne? Első babám.
Tudom, hogy az idegeskedés is árt, de felspanolom magam és nagyon nehezen nyugszom meg.
Szerintem ne olvass szomorú dolgokról és konnyebb lesz! Barátnom végigstresszelte a terhességet ( úgyértem ezt hallott-azt hallott, ezt nem szabad-azt nem szabad ...stb), tehát minden volt csak pozitív hozzáállása nem, koraszulott lett...stb. és azóta sem tortént veluk semmi jó, egyszeruen bevonzza a negatív dolgokat a negatív hozzáállásával!!! Hiába magyarázom neki, hogy ez így nem jó! Egész terhessége alatt úristen így, úrisen úgy, mi lesz így, mi lesz úgy. Egy nyugodt perce nem volt.
Nem azt mondom, hogy nem kell semmivel foglalkozni, de ... érted?
Minden jót és stresszmentes babavárást kívánok!
Köszönöm a bíztatást!!!
Utolsó válaszoló mit értesz agykontroll alatt? Írd meg kérlek!
Pusza!
Én is ilyen voltam mert meddőnek mondott a doki és fél évet végigbőgtem aztán egyszer csak meglepetésünkre spontán teherbe estem. El sem hittem. Az első orvosi megerősítés mellett kiderült hogy ciszta van a baba mellett. Onnantól végigstresszeltem a 12. hétig. Kiderült hogy sárgatest volt ami védte a bébimet. Utána azért mert mi van ha..... Ha valami oknál fogva elmenne a baba akkor valószínüleg beteg vagy renellenesen fejlődik. Nem kell ilyenekre gondolni. Próbálj egészségesen élni. Ha nem dohányzol vagy iszol ill. drogozol akkor kicsi az esély a bajra. Gondolj arra milyen lesz. Vagy konkrétab dolgokra. Ne nevess ki de én régebben úgy viditottam magam hogy elképzeltem hogy pisili le az apját mikor pelenkázza. Sokkal szebb gondolat, nem? Persze azért van egy egészséges aggódás.
38 heteske
en 33.4 hetes vagyok, de meg mindig félek
pont itt olvastam, vkinek 36 hetesen halt meg a babaja
most ma még nem rugdalt,és TUDOM, hogy normalis, de azert aggódok nagyon!
hat, ha aggodosak vagyunk, aggodok. a lényeg, hogy ne aggodjuk tul magunkat.. sokat gondolkozok rajta, hogy vajon ugyanennyit aggodnek, ha mar kinnt lenne.. de akkor legalabb nem lennek tehetetlen, meg tudna jelezni..de igen, ugyanennyit minimum
és nem, nem lehet elintezni azzal, hogy "ne aggodj", sajnos. ezert probalok "mértékkel" aggódni..
Szia!
Én végig idegeskedtem. És még most is...mindig...
Most az a legújabb kitalálmányom,h. mi van ha szülés közben történik valami baj, mondjuk beszorul a baba és oxigénhiányos lesz (sajnos ismerek ilyet)? Szóval sajnos nem tudok segíteni de talán azt jó tudni,h. szinte mindenki ezt csinálja van aki bevallja van aki nem. Csak ne hagyd elhatalmasodni, tereld el a figyelmed. Igazából nem az a "normális",h. baj van vagy lesz. Az esetek többségében minden rendben van.
Ödv
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!