Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tudnám lenyugtatni...

Hogy tudnám lenyugtatni magam? Ugye érezném, ha baj lenne?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülyeség, de sajnos olyan sok szomorú esetet olvasok itt :,( , hogy sokszor elkap a félelem, mi van, ha velem is megtörténik.

6+4 hetes vagyok. Ugye érezném, ha baj lenne? Első babám.

Tudom, hogy az idegeskedés is árt, de felspanolom magam és nagyon nehezen nyugszom meg.

2009. jan. 16. 09:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy vagyok vele. Most vok 16 hetes, és azt hittem igazán innen semmi baj nem lehet. És most olvastam, hogy szegény lánynak 18 hetesen volt missed ab-ja. Én is egyből úgy éreztem, hogy már nincs is bennem a kis Zigótám. Ez borzalmas. Sajnos bármikor megtörténhet a tragédia, de szerintem amíg nem érzel tüneteket, vagy nem mondják azt Neked az orvosok, hogy baj van, addig ne stresszeld Magad. Felesleges. Ha meg kell történnie az elkerülhetetlennek, amúgy is megfog.:( De nem szabad ilyenekre gondolni.
2009. jan. 16. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne olvass szomorú dolgokról és konnyebb lesz! Barátnom végigstresszelte a terhességet ( úgyértem ezt hallott-azt hallott, ezt nem szabad-azt nem szabad ...stb), tehát minden volt csak pozitív hozzáállása nem, koraszulott lett...stb. és azóta sem tortént veluk semmi jó, egyszeruen bevonzza a negatív dolgokat a negatív hozzáállásával!!! Hiába magyarázom neki, hogy ez így nem jó! Egész terhessége alatt úristen így, úrisen úgy, mi lesz így, mi lesz úgy. Egy nyugodt perce nem volt.

Nem azt mondom, hogy nem kell semmivel foglalkozni, de ... érted?

Minden jót és stresszmentes babavárást kívánok!

2009. jan. 16. 09:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is így voltam vele! Mindig sok rosszat olvastam itt és nagyon féltem! Szinte zavartalan terhességi időszakom volt, nekem a szülés alatt jöttek a gondok amit most nem fogok leírni, hogy ne rémiszellek meg. Majd talán ha megszületett már a babád! Én a helyedben minden nap többször elmondanám magamnak, hogy nincs velünk semmi baj, egészséges vagyok, a baba is az lesz, könnyű szülésem lesz! Egyszerűen próbáld erre rábeszélni magad ha félsz!
2009. jan. 16. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Agykontroll.
2009. jan. 16. 09:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást!!!

Utolsó válaszoló mit értesz agykontroll alatt? Írd meg kérlek!

Pusza!

2009. jan. 16. 09:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam mert meddőnek mondott a doki és fél évet végigbőgtem aztán egyszer csak meglepetésünkre spontán teherbe estem. El sem hittem. Az első orvosi megerősítés mellett kiderült hogy ciszta van a baba mellett. Onnantól végigstresszeltem a 12. hétig. Kiderült hogy sárgatest volt ami védte a bébimet. Utána azért mert mi van ha..... Ha valami oknál fogva elmenne a baba akkor valószínüleg beteg vagy renellenesen fejlődik. Nem kell ilyenekre gondolni. Próbálj egészségesen élni. Ha nem dohányzol vagy iszol ill. drogozol akkor kicsi az esély a bajra. Gondolj arra milyen lesz. Vagy konkrétab dolgokra. Ne nevess ki de én régebben úgy viditottam magam hogy elképzeltem hogy pisili le az apját mikor pelenkázza. Sokkal szebb gondolat, nem? Persze azért van egy egészséges aggódás.

38 heteske

2009. jan. 16. 10:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

en 33.4 hetes vagyok, de meg mindig félek

pont itt olvastam, vkinek 36 hetesen halt meg a babaja

most ma még nem rugdalt,és TUDOM, hogy normalis, de azert aggódok nagyon!

hat, ha aggodosak vagyunk, aggodok. a lényeg, hogy ne aggodjuk tul magunkat.. sokat gondolkozok rajta, hogy vajon ugyanennyit aggodnek, ha mar kinnt lenne.. de akkor legalabb nem lennek tehetetlen, meg tudna jelezni..de igen, ugyanennyit minimum

és nem, nem lehet elintezni azzal, hogy "ne aggodj", sajnos. ezert probalok "mértékkel" aggódni..

2009. jan. 16. 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én végig idegeskedtem. És még most is...mindig...

Most az a legújabb kitalálmányom,h. mi van ha szülés közben történik valami baj, mondjuk beszorul a baba és oxigénhiányos lesz (sajnos ismerek ilyet)? Szóval sajnos nem tudok segíteni de talán azt jó tudni,h. szinte mindenki ezt csinálja van aki bevallja van aki nem. Csak ne hagyd elhatalmasodni, tereld el a figyelmed. Igazából nem az a "normális",h. baj van vagy lesz. Az esetek többségében minden rendben van.

Ödv

36 hetes kismama

2009. jan. 16. 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik vagyok! Utolsónak üzenem! Ne agyalj ezen!!!! Ha beszorul kiszedik. És akkor sincs semmi ha oxigénhiányos lesz! Akkor is a Te gyereked! És van hogy nem is marad maradandó károsodása, csak sokat kell velük foglalkozni. Nem akartam leírni, de velünk is ez történt...
2009. jan. 16. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Előző vagyok! Még annyit, hogy ennyi erővel bármin lehet agyalni, még azon is, hogy mivan ha kimegyek az utcára és elüt egy autó...?
2009. jan. 16. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!