Nagyon félek most,nehezet emeltem kb 30-40 kg.Mia jele ha elmegy a baba?
2008. jan. 14. 15:52
1/5 anonim válasza:
Kezdődő barnázgatás, erősődő görcsökkel, majd erős vérzés, de nem szabad megijedned, lehet csak kicsit bevérzel, bár reméljük nem lesz baj.Muszáj volt emelned?Szerintem próbálj meg pihenni, van aki sokat emelget terhesen és nincs semmi baja, de nem vagyunk egyformák, szerintem semmikor se emelj ilyen nehezet!
2008. jan. 14. 15:54
2/5 anonim válasza:
Jajj!!! Remélem nem lesz bajod!!! Görcsölés, vagy spontán vérzés!!! Most azonnal bújj ágyba és ha teheted pihenj ké három napot felpóckolt lábbal!!
Ohhh nehogy elveszítsd azt a kismanót!!! Legközelebb gondolkozz!!! Ne felejtsd TILOS ekkorát emelni!
Nekem azt mondták mindig, hogy a hányinger hányás az élet jele. Ha még az első hónapokban vagy ez egy jó jel lehet ha van! De lehet hogy érdemes lenne azonnal dokihoz menni!!
Ne izgulj póbálj lenyugodni azért!!!!
17 hetes kismamam
2008. jan. 14. 15:57
3/5 anonim válasza:
Nem írtad milyen idős vagy, de szerintem mihelyst olyan tüneteket észlesz, ami még nem volt, fordulj gyorsan orvoshoz!Az időben észrevett baj hamarabb kezelhető.Sok baba megmenthető ha idejében van az anyuka ellátva.
Ha nincs is szokatlan tünet én max holnap menneék orvoshoz, hogy nézze meg mi újság van.Sztem te is tégy így!Ne izgulj, nem lesz baj
2008. jan. 14. 15:59
4/5 anonim válasza:
Legtöbb esetben vérzés és görcsök jellemzik a vetélést (bár már hallottam olyat is, aki nem görcsölt..., nem tudom, szerencsére nem éltem át). Én azt vallom, hogy ha a baba akar, úgyis megmarad. Én még nem tudtam, hogy terhes vagyok, és pont költözködtünk. Én segítettem a Páromnak felemelni a kocsi csomagtartójára a nehéz tömörfa szekrényt!!!!! És a babócám hálistennek jól van. Nekem is volt pici vérzés, pici barnázgatás a 8.héten, de akkor már tudtam, hogy babát várok, és onnantól vigyáztam! Gratula a babóhoz!
2008. jan. 14. 16:22
5/5 anonim válasza:
Szia!!! Remélem, nem lesz semmi bajotok. Nekem sajna volt egy vetélésem, simán barnázgattam, nem is görcsöltöm, mégis elment. Utána egyből sikerült teherbe esnem, egészséges kisfiam van. Most én is babát várok, mihelyt megtudtam, betegállományba mentem. Még nincs kiskönyvem, a házi orvos kiírt, azt mondta, nem gond, a kiskönyv ráér, a munkahelyen sem kell még tudniuk. Azért is taktikáztam így, mert sajna nekem is emelni kellene bent, és nem akarok kockáztatni. Ezt ajánlanám neked is!!! Ha bármiféle görcsöket érzel, azonnal doki!! Pihenj,ne idegeskedj, ez a legfontosabb!!! Sok sikert a babócához!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!