Nagyon gyomorsavas vagyok. Ha terhes leszek ez meg erosebb lesz?
Én soha nem voltam savas de a terhesség 5.hetétől........borzalmasan sok lett,és nagyon szenvedtem tőle soxor ki is hánytam mert annyi volt sőt most rakták rendbe a fogaimat,a soktornő szerint a sok sav tette tönkre(persze nem rohadtak vagy hasonlók)de elkezdtek romlani.Salvus vizet és savlekötőt de abból is már a nemtudom hanyadik és az is csak néha vált be...Most nincs de azt mondták a végére újra lesz.Nekem ez a tapasztalatom,remélem nem rémítettelek el teljesen :)
19 hetes kismama
Szintén azzal szenvedtem eddigi életemben mint Te. Gyógyszereket szedek a savamra.És egyre erősebb kell. Nekem is családi ,,vonás,,. Anyukám is ezzel küzd,keményen. Szóval most várom a 3. babámat. Tapasztalatom,hogy még rosszabb lett a helyzet. A lányomnál végig hánytam a terhességet,de nem az a terhességi hányás,hanem nem győzte a gyomrom a savat,és elkezdett fájni,és már szaladhattam is ki....
A fiamnál valahogy másabb volt,ott havonta 1x történt meg az ilyes fajta kiürülés.Most a 3.-nál is így volt eddig,de 2 heti rendszerességgel jelentkezik a hányás,és gyomorgörcs.Szedem a savlekötőt...kerülöm a kávét,üdítőket,még a 100%-os gyümi létől is felemelkedik. :(( Se narancs,se mandarin...alma is módjával,banán jöhet. Keksz...azt rágcsikálok,de már utálom. De mit tegyek? A paradicsom mártást,levest is mellőznöm kell...
Remélem Te szerencsésebb leszel,és nem durvul be a helyzet!
Minden jót!
Én is remélem,hogy nem durvul be újra,de ami még jó volt az a citrom vagy a citromos víz,ezt a dombóvári vanda műsorába láttam és tényleg használt.
próbáld ki :)
Mielőtt babás lettem 15 éve már sokat szenvedtem a savtól, főleg az utóbbi pár évben. Féltem is, hisz mindenki azt mondta, hogy ez még rosszabb lesz. Gyógyszert szedtem rá, szinte napi rendszerességgel a baba előtt. A 17. hétig folyamatos hányingerem volt, nagyrészt attól, hogy sok volt a savam és állandóan piszkálta a torkomat.
Majd különböző szakaszok következtek a várandóság alatt. Voltak hetek pl. a 20. hét környékén, amikor esténként állandóan pattogatott kukoricát kellett ennem, hogy jobb legyen. Rennie mindig volt itthon, de mivel nekem az a baba előtt sem használt nem próbáltam, viszont egyszer nagyon el voltam keseredve, mert nagyon rosszul éreztem magam és megettem egyet. És láss csodát segített. Azóta, ha már nem bírom, beveszek egyet és segít. Viszont ami fura, hogy a 30. hét után (amikor azt mondják már nagyon nyomja a gyomorszájat a baba) szinte alig voltam rosszul.
Tehát az sem törvényszerű, ha valakinek baba előtt sok a sava, akkor nagyon meg fogja szenvedni a babás időszakot. Én összességében nézve az eddigi 8 hónapot majdnem jobban vagyok, mint előtte. 36 h km
Koszonom a valaszaitokat.
Jo babavarast kivanok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!