Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem a dokim azt mondta hogy...

Nekem a dokim azt mondta hogy afp vizsgálatra ráérek 17-18 hetesen menni, mert szerinte elvagyunk számolva a hetekkel. Ő egy héttel kevesebbnek mondja a terhességet mint ami. Nem lesz ez késő?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem,az afp akkor ad pontos eredmény,ha a betöltött 16.héten veszik le a vért,ha az orvos úgy látja UH-val,hogy még nincs akkora a baba,akkor bizony érdemasebb még egy hetet várni.Én is így voltam ezzel,"papírforma

"szerint 5 nappal vagyok idősebb terhes,mint Uh alapján És ha nem pontosan veszik le a vért,még téves eredményt is kaphatsz.Ne izgulj,az orvos tudja mit csinál.

19 hetes

2009. jan. 15. 09:46
 2/3 Adri baba ***** válasza:

Ne aggódj,a terhesség heteit a utolsó menstruáció első napjától számítják.Attól a naptól 14nap mire peteérésed van.Szóval olyan 2hét mínusz mint amit a doki mond!

Én a 17.hétben voltam amikor afpre mentem!..Én is most vagyok 19hetes.Gratulálok a pocaklakóhoz :)

2009. jan. 15. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, én hasonlóan jártam. A 14. héten elmentem egy intézetbe megcsináltatni a Down-kór szűrést. Ott sokkal profibb géppel dolgoznak mint amit a dokim használ. Ott mondták hogy 14 hetes vagyok és nem jól számol az orvosom hívjam fel rá a figyelmet. Ehez képest a doki mégis csak a 17. héten csinálta meg az AFP-t. Mert ő ragaszkodott az ő számításán. Az eredmény mondjuk így is jó lett. Szerintem nem lehet gond, mellesleg az AFP eredmény hiába sokmindenkinek a tényleges 16. héten készül el, nem jó az eredmény. Ez egy olyan vizsgálat, aminél ha nem jó eredményt kapsz legtöbb esetben sem jelent semmit.

Boldog baba várást,

35 hetes terhes :)

2009. jan. 15. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!