Veszprém megyében hol, és mennyiért csinálnak 4D UH-ot?
Az sajna messze van, bár az ára nem rossz.
Aki esetleg tud Veszprémben, légyszi írjon minél több infót róla. (ki csinálja, tel.szám)
Veszprémben sajna én sem tudom, de Siófokon van, és lehet, hogy uaz a doki Fehérváron is csinálja.Van honlapja a dokinak:Bata Barnabás.
Fehérváron Deák Csaba is csinál, sőt a kórházban is van már 4D.
Szia,
mi Balatonfüredre járunk a Naturmed-be Dr. Beleznay Gáborhoz.
A vizsgálat 10000 Ft, dvd-tés fotót is adnak.
Bejelentkezés:87-580-730
Szia!
Itt Veszprémben dr. Csongrády Attila csinál 4D-s ultrahangot. Nagyon kedves, és lelkiismeretes, nekünk nem igazán feküdt jól a baba, de megvárta amíg áthelyezkedett, nem nézte hogy hány perc a vizsgálat. Nem engedett el minket amíg nem tudott jó képeket csinálni. Az előző válaszoló jól írta, 12000 Ft-ba kerül, pen dirve-ot kell vinni, és ha jól emlékszem minuszos dvd-t (de ezt úgyis elmondja telefonba). Elvileg keddenként rendel délután, de mondjuk mi hétfő reggelre kaptunk időpontot. Este 6 körül érdemes hívni. Én két tel. számot tudok:
06-30/947-6510
06-20/390-3447
A rendelője pedig a Kossuth utcán van a T-mobile bolt alatt még, a tetováló szalonnál a lépcsőház első emeletén.
Jó mozizást és további boldog babavárást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!