Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki a Kútvölgyiben fog...

Van, aki a Kútvölgyiben fog szülni vagy szült? Véleményetek, tapasztalatotok? Tartanak ott terhes tornát illetve szülésre felkészítő tanfolyamot? 19 hetes pocakos

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ott szültem augusztusban. A szülésznők nagyon kedvesek voltak, szülés után a baba végig veled lehet, de bármikor betolhatod a csecsemősökhöz ha zuhizni mész vagy ilyesmi. Pelenkát nem is kellett vinnem , mert gyakorlatilag mindet adtak, még betétet is nekünk mamiknak is. A látogatók szerencsére nem jöhetnek be a szobákba, csak kint a folyosón lehet velük találkozni, és a babát is csak üvegen keresztül nézhetik meg. Ez azért jó, mert mindenki hulla fáradt egyébként é zavaró lenne a sok látogató. Az apukák kivételek, ők a benti folyosóra bejöhetnek de be kell öltözniük ruciba. Én így is keveset tudtam pihenni, mert hárman voltunk a szobában. Nekem császáros volt a baba és mivel sztem magasak az ágyak(de lehet h én vagyok törpe), sokat szenvedtem mire felmásztam rá. Akkor volt még egy két tanfolyam, de ha bemész a kórházba és felmész az 5.-re ott a rec.-en tudnak segíteni, meg lehet h van kint szórólap a tanfolyamokról. Most nem jut eszembe más, de ha van kérdésed segítek!

Üdv!

2009. jan. 14. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Halihó:)

Én jan végén fogok most ott szülni, nekem szimpatikus a hely. Családiasnak tűnik. Most hogy CTGre járok a szülésznőkkel is megismerkedtem, bár nem szeretnék fogadni,de azért ez tök jó. Minden hónap elején szokott lenni szülőszobalátogatás fenn az osztályon, és tanfolyam is van. Lent a bejáratnál is ki van plakátolva, de fent az 5. emeleten is segítenek, ha rákérdezel.

üdv. jó babavárást:)

2009. jan. 14. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom ajánlani a Nováky Ritát, nagyon aranyos kedves szülésznő, ha esetleg szükség lesz rá...
2009. jan. 14. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Belinkeltem ezt a kérdést, pár napja volt, válaszoltam rá!

Szerintem nagyon klassz kórház!

Üdv!!!

2009. jan. 14. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítő válaszaitokat!
2009. jan. 15. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!