Hogy tudom megoldani, hogy csak a bal felemen aludjak?
Nektek is fáj mindenetek, akármerre fordultok?
Tudom már volt rengeteg hasonló kérdés, de nagyon el vagyok keseredve, mert én eddig vagy hason, vagy jobb oldalt aludtam. Mindenhol hallani, hogy nem szabad háton, meg jobb oldalon aludni a terhesség utolsó harmadában. Nem tudom ezért-e, de két éjjel malig aludtam valamit, mert ha hátra vagy jobb oldalra fordulok a jobb felemen az alhasnál erős fájdalmat érzek. Viszont ha csak bal oldalon próbálok aludni jobban zsibbad a karom. El vagyok keseredve, mert még hátravan szinte 3 hónapom.
Szia.
Fel a fejjel.ez mindannyiunkkal elöfordul.Támaszd ki magad éjszakára,hátha jobb lessz.Nyugodtan alidj a jobb oldaladon,nem lessz töle semi bajotok.A baba u´gy is jelez,ha neki nem jó.Akezem nekem is zsibbad,raádásul már annyira fáj,reggel alig bírom behajtani.A bal borbaím is fa´jnak,stb....Ez már csak i´gy van.
39hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!